covek vdma
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Braca mafijasi
ja ne znam mene su ocigledno pomesali sa nekimnije isti glasss
Podrzavanje Blacklist Eveadera | 54897
Pozdrav dragi Admini Zelim da prijavim lidera Familiesa Jovana Angela 54897 za pomaganje sledecih ban eveadera
Prvi je u pitanju Pavle 58536 koj je zapravo Stojke Angel 47714 za kog je Aldin vec upucen u situaciju zato sto evejduje vec duze vreme i stalno dobija banove.
Naravno ovaj nalog je kupljen izmedju datuma 17.06 - 21.06 mozete videte izmedju ova dva datuma da se desila promena hwida i ostalog. Da dodam sigurno su javili nekome od vecih admina da rade promenu racunara zbog selidbe ili slicno.
Sledeci na redu je 82833 Neymar Moneke koj je project blaclistan on je Luka Obilic 36635 koj je project blacklistao ljude za Cobya Redingtona u davnoj 2024 godini!
Watch luka obilic 3 | Streamable Glas na 36635
Watch luka obilic 2 | Streamable Glas na 36635
Watch luka obilic 1 | Streamable Glas na 82833
Treci evejder u organizaciji je Zay Kemton 86423 koj je isto blacklistovan igrac koj je na mainu Diego 46268
Watch zay 2 | Streamable Glas na 46268
Watch zay 3 | Streamable Glas na 46268
Watch zay 1 | Streamable Glas na 86423
I na sve ovo zelim nadodati zalbu od kolege jednog koj je vec reportovo ovog lidera koj je imao Kimija Rubirozu. Tako da i sami vidite da mu nije prvi put da ovo radi.
Reviewed - Podržavanje blacklistovanih igrača | 54897
Igrač Jovan Angel je imao u svojoj organizaciji Vagos igrača pod ID-em 385 u svojoj organizaciji Vagos a na tom accountu je igrao blacklistovani igrač Kimi Rubiroza. Dokaz da je to kimi rubiroza dostavit ću u više videa. Ovo je prvi video gdje se čuje glas od Kimija Rubiroze gdje ima upaljen...gta5grand.com
Pozdrav za colegu