Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Podržavanje blacklistovanih igrača | 54897

Status
Not open for further replies.
Your ID
38145
Players nickname
Leo Sonbahar
Suspect ID
54897
Date of violation
Jun 24, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/TFXDt-VM2BY

Leo Sonbahar

Valorant immortal :)
Player
Igrač Jovan Angel je imao u svojoj organizaciji Vagos igrača pod ID-em 385 u svojoj organizaciji Vagos a na tom accountu je igrao blacklistovani igrač Kimi Rubiroza.

Dokaz da je to kimi rubiroza dostavit ću u više videa.

Ovo je prvi video gdje se čuje glas od Kimija Rubiroze gdje ima upaljen share screen i pokazuje kako je ubio igrača na turfu te se jasno vidi ID 385.

Drugi dokaz je video sa youtube kanala Kimi Rubiroza gdje je igrač postavio montažu killova te se vidi kako igra na accountu pod ID-em 385 te se čak u videu i čuje gdje ga neki igrači zovu pod imenom ''kimi'' te tako samo potrvđuju sve ovo da ne bi ispalo ''nismo znali da je to kimi''

Ukoliko pogledate logove turfova itd vidjet će te kako je ID 385 igrao više puta protiv moje organizacije Blood Street Gang te ubijao moje igrače i winao sa organizacijom Vagos više turfova.

Takodjer na prvom videu (koji je i u proofs) možete vidjeti na 00:02 kako je prvi hitac bio čisti aimlock šta znači da je ID 54897 takodjer podržavao ne samo trenutnog black list evadera nego i trenutnog čitera.

Hvala unaprijed na izdvojenom vremenu za čitanje i razmatranje.

niksii

Player
Player
kakav je ovo pokusaj namjestanja s tim da si ubacio 6 citera njemaca i igrao turfove s njima?Lipo ti je receno da neces dugo s tim citerima i imao si priliku reagirat i popravit svoje greske.Sad ti je on kriv jer si ti dobio disband .Sad po tvom razmisljanju bi trebalo to znacit da si ti podrzavao citere kao lider u svojoj organizaciji jer nakon sto smo ti rekli nisi nista poduzea.
Arda dobio ban za cheat ostali ti nisu dostavili pov pitam se iz kojeg razloga

karikaram

Player
Player
Igrač Jovan Angel je imao u svojoj organizaciji Vagos igrača pod ID-em 385 u svojoj organizaciji Vagos a na tom accountu je igrao blacklistovani igrač Kimi Rubiroza.

Ovo je prvi video gdje se čuje glas od Kimija Rubiroze gdje ima upaljen share screen i pokazuje kako je ubio igrača na turfu te se jasno vidi ID 385.

Drugi dokaz je video sa youtube kanala Kimi Rubiroza gdje je igrač postavio montažu killova te se vidi kako igra na accountu pod ID-em 385 te se čak u videu i čuje gdje ga neki igrači zovu pod imenom ''kimi'' te tako samo potrvđuju sve ovo da ne bi ispalo ''nismo znali da je to kimi''

Ukoliko pogledate logove turfova itd vidjet će te kako je ID 385 igrao više puta protiv moje organizacije Blood Street Gang te ubijao moje igrače i winao sa organizacijom Vagos više turfova.

Takodjer na prvom videu (koji je i u proofs) možete vidjeti na 00:02 kako je prvi hitac bio čisti aimlock šta znači da je ID 54897 takodjer podržavao ne samo trenutnog black list evadera nego i trenutnog čitera.

kolko ste vi zavisni sa foruma da morate da kacite kimija rubirozu i druge ljude zbog njega on dok je citovao pola od vas su sakupjali semneke na pijacu a sad kad ne cituje svi ga reportate

Cmoee

Player
Player
sta je tacno smesno sto ubacuje nemce da mu turfaju i unistavaju server sa cheatovanjem?
ja sam prvi protiv nemaca bio uvek i ne slazem se sto su turfali u tu org ali saljes onaj gore POV koji nema cak ni syncovan zvuk i nesto je ublizeno cropovano pauzirano

Cmoee

Player
Player
kolko ste vi zavisni sa foruma da morate da kacite kimija rubirozu i druge ljude zbog njega on dok je citovao pola od vas su sakupjali semneke na pijacu a sad kad ne cituje svi ga reportate
niko ne kaci kimia, kace lidera...
njegovi turferi nemaju veze sa tim sto je lider ovo rivalstvo zapoceo

Cmoee

Player
Player
lider ima najmanje veze s ovim
Pa sto ste onda reportali Bloodsi su povukli zalbu za highground da vi ne bi dobili disband… Mogli ste lepo da nastavite turfove a svi nemci su juce dobili kick tako da bi sledece organizacije igrale lagano…. Nema veze ali niste fer ekipa😄

niksii

Player
Player
Pa sto ste onda reportali Bloodsi su povukli zalbu za highground da vi ne bi dobili disband… Mogli ste lepo da nastavite turfove a svi nemci su juce dobili kick tako da bi sledece organizacije igrale lagano…. Nema veze ali niste fer ekipa😄
da su dobili kick mi nebi reportali

Mili Rubiroza

Player
Player

leo tisina 80% turfera u turf timu su ti bili stranci citeri a ostatak raspali citeri sa rs

Last edited:

Cufta

Player
Player
E MOJ TI AKO NE POVUCES OVU ZALBU OKACICU NA FORUM POV GDE LEO KAZE DA PODRZAVA CITERE..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom