Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Moguć nedozvoljen redux - Fam War porodica Comission

Status
Not open for further replies.
Your ID
2150
Players nickname
Miki_Cruz
Suspect ID
0000
Date of violation
May 9, 2022
Time of violation
20:10
Proofs
https://youtu.be/q6pTYU18tEk

Leon Irac

Player
Player
Ja razumijem zašto porodica Zampa razmišlja ovako ali stvarno nije uredu da tražite pov od 15 ljudi zato sto je jedan igrač ubio drugog. Administrator je dao 12h da 15 ljudi da pov, još je večer pa je puno ljudi ugasilo pc i nemogu postavit pov, idu u školu ili na posao. Radni dan je. Ovo je moje mišljenje da Administrator promjeni razmišljanje i da zahtjeva pov od jednog igraca, da stavi 16 ili 24h deadline zato sto je radni dan, i da Administrator nemisli drugačije zbog komentara ili ako neko je iz druge porodice. Administrator mora biti kao sudac utakmice i nesmije biti na ničijoj strani. Ja ne kažem da je on na bilo kojoj strani ali eto da ima u mislima.

Mike Grand

Player
Player
Ja razumijem zašto porodica Zampa razmišlja ovako ali stvarno nije uredu da tražite pov od 15 ljudi zato sto je jedan igrač ubio drugog. Administrator je dao 12h da 15 ljudi da pov, još je večer pa je puno ljudi ugasilo pc i nemogu postavit pov, idu u školu ili na posao. Radni dan je. Ovo je moje mišljenje da Administrator promjeni razmišljanje i da zahtjeva pov od jednog igraca, da stavi 16 ili 24h deadline zato sto je radni dan, i da Administrator nemisli drugačije zbog komentara ili ako neko je iz druge porodice. Administrator mora biti kao sudac utakmice i nesmije biti na ničijoj strani. Ja ne kažem da je on na bilo kojoj strani ali eto da ima u mislima.
pripazite na miseve u porodici, cujem niko nema POV 🙈

Veso_Zampa

Go cry to yo' mama 😘
Player
Uvazicu tvoj savet, svuda se prica da zampa ima najbolje taktike za fam war, vise ljudima crasha nego sto ih ubijete..
Kada izgube fam war, stisnu palceve i na forum da neko nema POV da se vrate nazad u igru, uzivajte EN1 traderi..
Oćete "majamice"? Hahahha, zanimljivi ste, "stisnu palceve", pa evo 3 stranice komentara na ovom threadu, i to 95% od clanova commisiona. Hahaha, ili daj pov ili se nemoj izvlacit, nego jednostavno reci: "Nemamo POV, koristili smo redux, ili smo ga zaboravili upaliti" i mir. To je bilo sve od mene. Lijep pozdrav. 😘

Status
Not open for further replies.
Top Bottom