Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
57421
Players nickname
Vlada Sada
Suspect ID
68222
Date of violation
Apr 17, 2025
Time of violation
16:57
Proofs
https://youtube.com/clip/UgkxG6U6pWv03ViK9DlIL0ciaHCZB2-kUlI3?si=mEfhvOLaBiTwMUWj

Hugo Armani

Player
Player
postavili su spajkove po ulici imam pov , kako sam usao u kola i odjednom probusene gume

Hugo Armani

Player
Player
Teo obrati paznju , da sam trazio da mi poprave auto jer su mi probusili , zahtevam da pokaze duzi pov jer je isekao deo gde su stavljali spikeove
otisao sam i popravio auto kao i sto se vidi na pov mom
ako treba dostavicu

Hugo Armani

Player
Player
a morao sam voziti kako bi popravio auto i pitao ostale da li imaju popravku, gov je uradio failrp tako sto postavljaju svuda spikeove

Teo Crni

Player
Player
Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu zahtjevam da
ID-57421 dostavi POV od početka situacije
te da ID-68222 dostavi svoj POV od te situacije.

Rok 12 sati

Hugo Armani

Player
Player
Ja ne vidim zasto bi ja dostavljao pov ako je mene momak kacio za pg treba on da dostavi pov , a na njegovom povu se ne vidi nista nije povezan sa situacijom uopste nego me je video i kacio
Ja sam bio izasao iz zatvora a pre toga je bila pucnjava i ostali su spikeovi i zato su mi probusene gume
Pokazao sam i pov gde su jos jednom momku isto zbog toga izbusene gume
Ne znam sta tu nije jasno ?

Hugo Armani

Player
Player
Takodje logicno je po situaciji mesto gde sam bio logicno je da su od spajka izbusene a i pokazao sam de se jos jedan momak zalio na to i vidi se da sam govorio da mi poprave auto jer su mi probusili gume

Teo Crni

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu žalbu
ID 68222 dobiti ce kaznu za PG(Power Gaming) - Zabranjeno je voziti auto kojem su gume probusene!

Ukoliko smatrate da je administrator donio pogresnu odluku okacite zalbu na forum!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom