Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68222
Players nickname
Hugo Armanii
Administrators nickname
Teo Crni
Date
Apr 17, 2025
Time
16:58
Proofs
https://youtube.com/clip/UgkxG6U6pWv03ViK9DlIL0ciaHCZB2-kUlI3?si=mEfhvOLaBiTwMUWj

Hugo Nyx

Player
Player
Prihvatio je zalbu na PG
Izasao sam iz zatvora i usao u svoj auto krenuo sam da odem i probusene su mi bile gume zbog njihovih postavljenih spikeova, logicno je po situaciji i mesto da su od spike- probusene jer sam bio kod zatvora a tu je bila pucnjava neki minut pre nego sto sam izasao iz zatvora kao i sto se vidi na njegovom povu da ima dosta policajaca bas zbog pucnjave ispred zatvora
Trazio sam od drugara koji su bili ispred mene u zutom autu da mi poprave auto rekli su da nemaju popravku i tu je dosao taj momak koji me je okacio i snimio , kada sam otisao od njega stao sam 10 metara ispred rampe i drugar mi je popravio auto imam dokaz da sam se vratio tu 1 min kasnije sa popravljenim autom.
Teo Crni je zatrazio da mu dostavim POV od pocetka situacije ali ja stvarno nisam mislio da trebam da snimam dok izlazim iz zatvora
Zamolio bi da se kazna ukloni jer nisam zeleo krsiti to pravilo samo je momak dosao i snimio to a jasno se cuje i vidi da sam trazio od druga da mi popravi auto i udaljio sam se malo koliko sam mogao i drugar m je popravio ostavicu sliku gde se vidi vreme datum i mesto kao dokaz da ne lazem i da sam popravio auto
Ako treba dostavicu i video kako se vozim da bi utvrdili da sam popravio auto.
Hvala na izdvojenom vremenu administratoru koji bude pregledao moju zalbu!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Administrator donio ispravnu odluku , kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom