vase ime IRL:vite
vase godine IRL:15
vremenska zona:GMT+1
vas discord:vitoccorleone
vase ime ingame:vite vesspuci
vas ID:63366
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zsato zelite biti lider ove organizacije:
nikad nisam bio lider nikakve organizacije i stvarno bih zelio biti lider LSPD-a jer imam iskustva bio sam 2 cjela mandata i znam kako stvari stoje i mislim da ako uzmem LSPD bice manje krimninala u gradu jer cu dotjerati LSPD u red.dodacu neke nove jedinice koje bi pomogle samom los santosu kao naprimjer inspektor.Mislim da postanem ja lider pomogao gradu los santosu i gradjanima.Svaki tjedan ce biti 1 regrutacija da svi koji zele postanu dio organizacije i vide kako radimo.Svi su dobrodosli
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vasi savjeti za poboljasnje rpa u organizaciji
kada neki novi clan prodje aplikaciju ili regrutaciju bice detaljno i rofesionalno obucen,nece nista iostati iz obuke.Strogo ce biti zabranjeno u uniformi govoriti OOC za to ce biti kaznjen suspendom ili cak blaclistom.Za sve to bi imao HC tim koj bi umjesto mene vodio neke akcije kad mene nece biti.Pokusacu PD poboljasti maksimalno.Takodjer cemo imat par ljudi koji ce biti zaduzeni za regrutacije ispitivanja i obuke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kriteriji za regrutaciju/aplikaciju
minamalno 10 godina u gradu
posjedovanje vojne legitimacije
posjedovanje dozvole za oruzje i zdrastveno osiguranje
cist dosije
bez tetovaza na sakama ili faci
poznavanje generalna praviila grada
i volja za radom
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kodovi
10-1 vracanje u stanicu
10-2 negativno
10-3 prekidanje razgovora na tekstualnom ili na radiu
10-4 Ptvrdno
10-5 ponoviti posljednji prenos
10-6 zanemariti posljednji prenos
10-7 odlazenje sa duznosti
10-8 dolazak na duznost
10-10 pucnjava u toku
10-11ranjeni kolega
10-12 ranjeni gradjanin
10-14 specijalna uniforma
10-20 lokacija trenutno
10-21 trenutno stanje i lokacija
10-33 pojacanje
10-99 zavrsena akcija ili situacija
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rankovi
1.suspend
2.suspend 12h
3.suspend 24h
4.policajac na obuci
5.kadet
6.mladji policajac
7.policajac
8.UKP operativac
9.UKPpotporucnik
10.UKP porucnik
11.Vodja UKPA
12.SWAT team
13.potporucnik SWAT tima
14.porucnik SWAT tima
15.narednik SWAT tima
16.inspektor
17.stariji inspektor
18.vodja inspektorske jedinice
19.traning instruktor
20.head of department
21.kapetan stanice
22.komandant
23.assisten nacelinka
24.zamjenik nacelnika
25.nacelnik
Select for moderation
vase godine IRL:15
vremenska zona:GMT+1
vas discord:vitoccorleone
vase ime ingame:vite vesspuci
vas ID:63366
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zsato zelite biti lider ove organizacije:
nikad nisam bio lider nikakve organizacije i stvarno bih zelio biti lider LSPD-a jer imam iskustva bio sam 2 cjela mandata i znam kako stvari stoje i mislim da ako uzmem LSPD bice manje krimninala u gradu jer cu dotjerati LSPD u red.dodacu neke nove jedinice koje bi pomogle samom los santosu kao naprimjer inspektor.Mislim da postanem ja lider pomogao gradu los santosu i gradjanima.Svaki tjedan ce biti 1 regrutacija da svi koji zele postanu dio organizacije i vide kako radimo.Svi su dobrodosli
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vasi savjeti za poboljasnje rpa u organizaciji
kada neki novi clan prodje aplikaciju ili regrutaciju bice detaljno i rofesionalno obucen,nece nista iostati iz obuke.Strogo ce biti zabranjeno u uniformi govoriti OOC za to ce biti kaznjen suspendom ili cak blaclistom.Za sve to bi imao HC tim koj bi umjesto mene vodio neke akcije kad mene nece biti.Pokusacu PD poboljasti maksimalno.Takodjer cemo imat par ljudi koji ce biti zaduzeni za regrutacije ispitivanja i obuke.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kriteriji za regrutaciju/aplikaciju
minamalno 10 godina u gradu
posjedovanje vojne legitimacije
posjedovanje dozvole za oruzje i zdrastveno osiguranje
cist dosije
bez tetovaza na sakama ili faci
poznavanje generalna praviila grada
i volja za radom
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kodovi
10-1 vracanje u stanicu
10-2 negativno
10-3 prekidanje razgovora na tekstualnom ili na radiu
10-4 Ptvrdno
10-5 ponoviti posljednji prenos
10-6 zanemariti posljednji prenos
10-7 odlazenje sa duznosti
10-8 dolazak na duznost
10-10 pucnjava u toku
10-11ranjeni kolega
10-12 ranjeni gradjanin
10-14 specijalna uniforma
10-20 lokacija trenutno
10-21 trenutno stanje i lokacija
10-33 pojacanje
10-99 zavrsena akcija ili situacija
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rankovi
1.suspend
2.suspend 12h
3.suspend 24h
4.policajac na obuci
5.kadet
6.mladji policajac
7.policajac
8.UKP operativac
9.UKPpotporucnik
10.UKP porucnik
11.Vodja UKPA