Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Mass rule brake I 47852, 41777, 60234, 60808, 41759

Your ID
5691
Players nickname
Ognjen Verstappen
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 20, 2025
Time of violation
2:06
Proofs
https://youtu.be/RMhUvuebasM

Ognjen Verstappen

Player
Player
ID 41777 radi CR , G.P 6.15
ID 60234 radi CR , G.P 6.15
ID 47852 radi CR , G.P 6.15
ID 60808 radi G.P 6.15
ID 41759 radi G.P 6.15

Admine zahvali se unapred za umanjen posao.

ako familija ima neformalnu zahtevam warn na fam!

THEbest

Player
Player
Vi krsite mass rule break niste svi u State uniformi a vozite se auto state org sto krsite pravila servera i jos nemas pocetak situacije

A sta znaci ovo nadji ga toni ovaj pucao greskom na tebe iz fiba je zovete admine dok imate rp situaciju Kakav fail moram ja ovo muji da se obratim

Last edited:

Ognjen Verstappen

Player
Player
kao prvo 6.15 ne vazi na drzavne sluzbenike na koje krene prvo da se puca mi vas nismo niti pucali prvi niti jurili nista presreli ste nas na auto putu i izubijali nas

THEbest

Player
Player
ID 41777 radi CR , G.P 6.15
ID 60234 radi CR , G.P 6.15
ID 47852 radi CR , G.P 6.15
ID 60808 radi G.P 6.15
ID 41759 radi G.P 6.15

Admine zahvali se unapred za umanjen posao.

ako familija ima neformalnu zahtevam warn na fam!
Admine Zahvali se jer te namestaju nemaju Pocetak situacije... drugo

ID 61535 i 5691- P.D 1.10 Sve državne organizacije ne smiju nositi dežurnu masku. (Izuzetak su specijalne snage sljedećih organizacija: FIB / LSPD / SAHP / USSS / NG - kojima je dopušteno koristiti na dužnosti SAMO maske dostupne u skladištu svoje organizacije). Igrac je u privatnoj uniformi sto krsi zakon ne moze se koristiti civilna uniforma u sluzbenom autu.

Ognjen Verstappen

Player
Player
3+ nas ima nismo svi iz iste org ne moze samar na org
zao mi je brate mozes da places samo stada ti kazem niste vi za ovaj projekat ako cete ljudima samo unistavati rp......

THEbest

Player
Player
kao prvo 6.15 ne vazi na drzavne sluzbenike na koje krene prvo da se puca mi vas nismo niti pucali prvi niti jurili nista presreli ste nas na auto putu i izubijali nas
Jel si siguran da je tako ? cek da uplodujem snimak pa ces da povuces zalbu i tvoj drugar sa bugatiem je pucao na nas tvog drugara 62394 smo robovali a on fail radi i vi ste dosli odma ne treba vam se tada brojati prvi ste pucali a znate da kazete nemoj da kacis a vi prvi radite to

THEbest

Player
Player
3+ nas ima nismo svi iz iste org ne moze samar na org
zao mi je brate mozes da places samo stada ti kazem niste vi za ovaj projekat ako cete ljudima samo unistavati rp......
vi niste za ovaj projekat ako nas 6 vas vase 4 ogranizacije maltretira onda vama fali nesto ne krati klip posalji kako pocinje situacija
ne mozes imati obelezija samo
P.D 5.10 Zaposlenici LSPD -a / FIB -a / SAHP -a dužni su za pozive koristiti samo službeni prijevoz. (Upotreba vlastitog automobila strogo je zabranjena.) | Usmeno upozorenje.
Izuzetak: Službenici na tajnom zadatku mogu diskretno izlaziti na pozive radi daljnje istrage i pratiti osumnjičenog. (Bez uhićenja, osim odjela FIB -a)

samo FIb Agenti to mogu a ako vi sada ubacite igraca u fib admin moze da proveri od kada je u fibu i za to postiji kazna

Ognjen Verstappen

Player
Player
kaci koga hoces vas mass rule brake sto krsite mi gledamo svoja posla kao prvo i vi dolazite da nas pucate bez brojanja zao mi je momci mi vam nismo rekli ni da kacite ni da ne kacite al kaci slobodno ako mislis da smo mi za to postoji forum veze sa vezom 3 drzavna sluzbenika idu undercover sa sahpom kaci slobodno bato

Mabiko Tzar

Player
Player
Ovo nije pocetak situacije kako ste dosli do nas sjebali ste se e sad cu ja da posaljem kako ste dosli do nas kad onaj tvoj kaze nemoj da kacis a vi kacite nas sad ces da vidis was ima 3 + i krsite 6.15 sad ces da vidis
kaci brate slobodno ja sam vam reko da npcjevi zato sto cr samo radite i nista drugo

Ognjen Verstappen

Player
Player
kao undercover agent ti mozes da imas obelezija usss kao drugo bato kaci slobodno admin ako zna pravila a zna nije za dzabe admin poslace sve kako kog treba ljubi brat i ne placi vise po forumu ako krsis ljudima rp bar primi kaznu koja ide uz krsenje pravila grada.

Master Niagara

Player
Player
Prvo nauci pravila... Drugo thebest da li znas sta je undercover? Kao trece pomesao si RP situaciju... Mi veze nemamo sa tim likovima koje pominjes...

THEbest

Player
Player
kao undercover agent ti mozes da imas obelezija usss kao drugo bato kaci slobodno admin ako zna pravila a zna nije za dzabe admin poslace sve kako kog treba ljubi brat i ne placi vise po forumu ako krsis ljudima rp bar primi kaznu koja ide uz krsenje pravila grada.
A jel si 100% siguran da je situacija pocela ovde ? a ne dole kad ste nas sustigli kod zatvora i prvi rekli skidaj gace ? Aj da vidim dal lazes ako ne lazes pokazi i taj snimak

Top Bottom