Povlacim zalbu braco
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Admine Zahvali se jer te namestaju nemaju Pocetak situacije... drugoID 41777 radi CR , G.P 6.15
ID 60234 radi CR , G.P 6.15
ID 47852 radi CR , G.P 6.15
ID 60808 radi G.P 6.15
ID 41759 radi G.P 6.15
Admine zahvali se unapred za umanjen posao.
ako familija ima neformalnu zahtevam warn na fam!
Jel si siguran da je tako ? cek da uplodujem snimak pa ces da povuces zalbu i tvoj drugar sa bugatiem je pucao na nas tvog drugara 62394 smo robovali a on fail radi i vi ste dosli odma ne treba vam se tada brojati prvi ste pucali a znate da kazete nemoj da kacis a vi prvi radite tokao prvo 6.15 ne vazi na drzavne sluzbenike na koje krene prvo da se puca mi vas nismo niti pucali prvi niti jurili nista presreli ste nas na auto putu i izubijali nas
vi niste za ovaj projekat ako nas 6 vas vase 4 ogranizacije maltretira onda vama fali nesto ne krati klip posalji kako pocinje situacija3+ nas ima nismo svi iz iste org ne moze samar na org
zao mi je brate mozes da places samo stada ti kazem niste vi za ovaj projekat ako cete ljudima samo unistavati rp......
kaci brate slobodno ja sam vam reko da npcjevi zato sto cr samo radite i nista drugoOvo nije pocetak situacije kako ste dosli do nas sjebali ste se e sad cu ja da posaljem kako ste dosli do nas kad onaj tvoj kaze nemoj da kacis a vi kacite nas sad ces da vidis was ima 3 + i krsite 6.15 sad ces da vidis
Imate imate veze a kad si undercover ne nosis obelezija nego samo snimas usao si preko veze u Org zato su bande jace zbog takvih kao viPrvo nauci pravila... Drugo thebest da li znas sta je undercover? Kao trece pomesao si RP situaciju... Mi veze nemamo sa tim likovima koje pominjes...
A jel si 100% siguran da je situacija pocela ovde ? a ne dole kad ste nas sustigli kod zatvora i prvi rekli skidaj gace ? Aj da vidim dal lazes ako ne lazes pokazi i taj snimakkao undercover agent ti mozes da imas obelezija usss kao drugo bato kaci slobodno admin ako zna pravila a zna nije za dzabe admin poslace sve kako kog treba ljubi brat i ne placi vise po forumu ako krsis ljudima rp bar primi kaznu koja ide uz krsenje pravila grada.
bato ne moram ja tebi da se pravdam nista ako imas POV okaci na forum i sve ce da bude reseno pozdrav spermenko
LIK POSLAO 10 MINUTA PRE SITUACIJU PAHHAAHAHAHAHHA![]()
JUUUU Skim ja igram ovu igricu pa vi ni u sat ne znate pise 1:59 a kod njega 02:05 cuti idi spavajLIK POSLAO 10 MINUTA PRE SITUACIJU PAHHAAHAHAHAHHA