Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
xxxx
Players nickname
Ognjen Verstappen
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 20, 2025
Time of violation
2:06
Proofs
https://youtu.be/MAm-WEo_ObU?si=BzS6pOjRjBvrkbWm

THEbest

Player
Player
Kako ste nas nasli da nije ovako bilo malo e sad ti moras da dokazes kako si dosao do ovog mog snimka i zasto kratis klip molim admine da raguju u skladu sa pravilima vi ste poceli da pucate na nas prvi Watch pocetak situ | Streamable

JBG sta da se radi ne snimate sve Watch Mafia | Streamable a ovo sve maxovano i nabudzeno vas ceka

Last edited:

Mabiko Tzar

Player
Player
Kako ste nas nasli da nije ovako bilo malo e sad ti moras da dokazes kako si dosao do ovog mog snimka i zasto kratis klip molim admine da raguju u skladu sa pravilima vi ste poceli da pucate na nas prvi Watch pocetak situ | Streamable

JBG sta da se radi ne snimate sve Watch Mafia | Streamable a ovo sve maxovano i nabudzeno vas ceka
Sto ne ostavi da se vidi da te ubio id iz chirona koji je pucao na tebe a ne mi iz sahp vozila ? Likovi iz chirona renta su izasli i poskidali vas sto skracujes pov nek admin pregleda logove da viid te ko te skinuo

Mabiko Tzar

Player
Player

A i nemoj da places forum warrioru sto je nrko konacno vas okacio svaki dan baitate pandure i gp 6.15 radite

THEbest

Player
Player
A i nemoj da places forum warrioru sto je nrko konacno vas okacio svaki dan baitate pandure i gp 6.15 radite
Ajde nemoj da ti krivo zasto ne pokazete snimak ovako kako ste dosli do nas a ne da kratite kod mene se vidi pocetak situacije ali ja ne znam dal je chiron vas ili nije cim je nas napao sa vama zajedno znaci vas je zalba ce vasa biti odbijena jer nemate pocetak situacije a kod nas ima pocetak mal si se zeznuo dzabe se raspravljas nisi u pravu znas i sam to al pokusavas nesto

Ognjen Verstappen

Player
Player
tvoj pov 1:52 moj POV kad ste nas nasli opet na autoputu 2:07 i men bi bilo srmot da saljem onaj pov s kolima na forumu uz pesmu bojna galava deda ne razumes se u pravila niko te nije razumeo sta pricas i sta saljem i gde se vidi kako mi pucamo i kako vas cramo u mom povu se vidi kako vi to radite ako smo mi radili to sto ste vi radili kacite slobodno al znamo da niko nije krsio ni jedno pravilo ni cr ni g.p 6.15 kao vi ja sam vm rekao nece niko da povuce zalbu ili da vas ne kaci ti ako hoces bato nas al nemas materijala i snimak kako mi krsimo pravila koja ne krsimo bravo boss

THEbest

Player
Player
tvoj pov 1:52 moj POV kad ste nas nasli opet na autoputu 2:07 i men bi bilo srmot da saljem onaj pov s kolima na forumu uz pesmu bojna galava deda ne razumes se u pravila niko te nije razumeo sta pricas i sta saljem i gde se vidi kako mi pucamo i kako vas cramo u mom povu se vidi kako vi to radite ako smo mi radili to sto ste vi radili kacite slobodno al znamo da niko nije krsio ni jedno pravilo ni cr ni g.p 6.15 kao vi ja sam vm rekao nece niko da povuce zalbu ili da vas ne kaci ti ako hoces bato nas al nemas materijala i snimak kako mi krsimo pravila koja ne krsimo bravo boss
Prvo ja nisam deda ti si glupo dete koje nije vaspitano skratio si snimak od pocetka situacije posalji ceo pov a ne da kratis tako da tisina

Mabiko Tzar

Player
Player
Ajde nemoj da ti krivo zasto ne pokazete snimak ovako kako ste dosli do nas a ne da kratite kod mene se vidi pocetak situacije ali ja ne znam dal je chiron vas ili nije cim je nas napao sa vama zajedno znaci vas je zalba ce vasa biti odbijena jer nemate pocetak situacije a kod nas ima pocetak mal si se zeznuo dzabe se raspravljas nisi u pravu znas i sam to al pokusavas nesto
cek zar onda niste vi uradili nlr posto su vas ubili tu likovi iz chirona i vi ste se vratili ?

Mabiko Tzar

Player
Player
Ahahaha koga ubili mi ih spakovali kao metar drva , znas ti to rekli ti drugari
Nikakvi drugari nam to nisu rekli su nam samo da vas mrze posto stalno kad padnete samo kao picke radite cl sto i jeste a i u toj situaciji ako se ne varam ste svi vi popadali neki pobegli i nekom logikom se vratili nakon 10 minuta na isto mesto ?

THEbest

Player
Player
Nikakvi drugari nam to nisu rekli su nam samo da vas mrze posto stalno kad padnete samo kao picke radite cl sto i jeste a i u toj situaciji ako se ne varam ste svi vi popadali neki pobegli i nekom logikom se vratili nakon 10 minuta na isto mesto ?
A rekli vam da nas mrze kako vam sad rekli kad kazete da nisu vasi da vas ne poznaju decaci su popadali kao i vi. Sve mi jasno sad

THEbest

Player
Player
Nemate pov kako su vam rekli da nas jurite zajedno posto kazes da vam rekli, sada trebas pokazati POV od pocetka situacijeeeee....

THEbest

Player
Player
Na snimku se cuje nadji ga toni ovaj je pucao greskom na tebe posto je iz fiba ako je admin bio sa vama a to ce proveriti visi admini taj admin se treba kazniti jer admin je tu da deli pravdu po snimcima a ne da pomaze igracima kao sto ste vi koji ne mogu da nas ihapse ja znam da to boli al sacekacemo cuo sam da su neki od njih pomagali i pomazu vama da nas nadjete postoje kazne i za to ja samo kazem jer ko je nadji ga toni pucano je greskom na tebe

THEbest

Player
Player
Nemas strah za zivot sahpovac
Nije to pocetak situacije kad smo im drugove pobili drugara robali pa oni dosli i njih smo iscepali ne znaju pravila deca a zna da se kurci i cuje se kako kaze nekom toniju nadji ga znaci gleda se stream mg +fail al nemaju pocetak situacije jebes ga bice odbijena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom