Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9280
Players nickname
Rudy_Cooper
Administrators nickname
Tarik_Fallcone
Date
Apr 19, 2025
Time
00:00
Proofs
///

Rudy Cooper

Player
Player
Poštovana administracijo,

želim da se izvinim zbog situacije u kojoj nisam dostavio traženi POV snimak. Iskreno nisam znao da je obavezno da pošaljem video-dokaz (POV), i da je to uslov za razmatranje žalbe. Nije mi bila namera da kršim pravila ili da izbegavam pravila foruma/servera.

U trenutku incidenta nisam mogao da pucam, i nisam razumeo kako igrači nisu mogli da me ubiju. Odmah nakon toga sam kontaktirao administraciju putem in-game chata i obavestio o problemu. Dobio sam odgovor da samo resetujem igricu, što sam i uradio.

Molim vas da uzmete u obzir okolnosti i činjenicu da nije bilo namere da se pravila prekrše, već da je došlo do nesporazuma. Sledeći put ću obavezno snimiti situaciju i dostaviti kompletan dokaz.

Hvala vam na razumevanju i izdvojenom vremenu.

Nadam se da ćete imati srca da mi oprostite i ja vas uveravam da se ovakav incident nece ponoviti.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Da si kaznjen za BA radi ubagovane GZ okej vidim da si nam javio, ali nisi za to , ti si kaznjen za PD1.7 , ubagovan ili ne ubagovan ti si morao imat POV tog eventa , ti ga nemas kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom