Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16738
Players nickname
Kristijan Perkov
Suspect ID
2013, 18439
Date of violation
May 10, 2022
Time of violation
13:49
Proofs
https://streamable.com/8ay06e

Mece Darkin

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite pov duzi od 1 minuta
Imate 8h da dostavite dokaz

Damjan Magluta

Player
Player
Tacno se vidi sta su uradili ovo mi je ceo pov od 30 sec, kad vec zbog ovakvih sitnica se ne kaznjava niko ko krsi pravila zato nece se niko ni opametiti.Sve se vidi sta su uradili i na POVu od 30sec.

Markoooo

Player
Player
Vidite, prihvačali su žalbe od 10sec, ovdje se jasno vidi kako Fib bez ikakvih uslova puca PRVI...

Don Fiks

Player
Player
Na POV se vidi kako ti bezis od njih a kad a krene neko da bezi imaju pravo na pucanje,a sigurno nisu tek tako prisli verovatno si ranije bezao od njih i postavi lepo pov duzi od 30s ali ti naravno neces da ga kacis zato sto si bezao od njih...

Markoooo

Player
Player
Na POV se vidi kako ti bezis od njih a kad a krene neko da bezi imaju pravo na pucanje,a sigurno nisu tek tako prisli verovatno si ranije bezao od njih i postavi lepo pov duzi od 30s ali ti naravno neces da ga kacis zato sto si bezao od njih...
E kume samo šuti, pametniji si

Damjan Magluta

Player
Player
odbij ti to slobodno bzvz ali eto bitno narod zna ko narusuje igru na ovom serveru | plus je pravilo zelene zone plus rdm | muka mi je vise da mi dodju fib i da pocnu da pucaju bez razloga, evo i jos jedan pov Ragemp 2022.05.09 - 17.29.16.06.DVR_Trim | nikad nece ni fib ni niko da se opameti dok za ovo odbijas zalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom