Poz sinoc sam gleado forum i vidio sam da lik ima ilegalan redux. U to vrijeme u 02:10 u grandu ako sam siguran padala je kisa a kako se vidi na njegovom povu da kise nema molio bih administraciju da provjeri igraca.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAHAHHAHAHAHAHHA placiPoz sinoc sam gleado forum i vidio sam da lik ima ilegalan redux. U to vrijeme u 02:10 u grandu ako sam siguran padala je kisa a kako se vidi na njegovom povu da kise nema molio bih administraciju da provjeri igraca.
sta lik kaci ovo nije normalno XDDD jel si toliko ljubomoran na moj redux koji sam licno pravio da moras da kacis sta god da stignes XDDPoz sinoc sam gleado forum i vidio sam da lik ima ilegalan redux. U to vrijeme u 02:10 u grandu ako sam siguran padala je kisa a kako se vidi na njegovom povu da kise nema molio bih administraciju da provjeri igraca.
ja nista ne vidim pogresno sa reduxomPoz sinoc sam gleado forum i vidio sam da lik ima ilegalan redux. U to vrijeme u 02:10 u grandu ako sam siguran padala je kisa a kako se vidi na njegovom povu da kise nema molio bih administraciju da provjeri igraca.
Poz sinoc sam gleado forum i vidio sam da lik ima ilegalan redux. U to vrijeme u 02:10 u grandu ako sam siguran padala je kisa a kako se vidi na njegovom povu da kise nema molio bih administraciju da provjeri igraca.