Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13733
Players nickname
Leo Luxuzni
Administrators nickname
Nico salamanca
Date
Apr 20, 2025
Time
00;00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

Leo Luxuzni

Player
Player
Pozdrav draga administracija dobio sam ban za G.P 1.1.Ja sam to pravilo prekrsio 2 3 meseca od kad sam uso prvi put na server i to mi jednio generalno pravilo sta sam prekrsio.Znam da imam neke kazne kao pg,mg,fearrp i ostalo.Ali smatram da zasluzujem jos jednu sansu.Ugodan ostatak dana.

Leo Luxuzni

Player
Player
Pozdrav draga administracija dobio sam ban za G.P 1.1.Ja sam to pravilo prekrsio 2 3 meseca od kad sam uso prvi put na server i to mi jednio generalno pravilo sta sam prekrsio.Znam da imam neke kazne kao pg,mg,fearrp i ostalo.Ali smatram da zasluzujem jos jednu sansu.Ugodan ostatak dana.
Da se nadodam na ovo: Ovo pravilo je prekrseno 4.3.2022 a ja sam uso prvi put na server u januaru.Samim tim nisam bio zapoznat sa pravilima.Naucio sam pravila i sve i sad igram kako normalna covek bez da krsim ostala pravila nit nista.Prvi ban mi bio za G.P 6.23 i od tad nisam imo sam malo kazne.Bio sam i admin 2 puta na ovom proektu i naucio sam pravila dobro.Hvala puno unapred

Status
Not open for further replies.
Top Bottom