Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
43053
Players nickname
Domo Acronix
Suspect ID
52171
Date of violation
Apr 23, 2025
Time of violation
18:14
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=5JFvKLf-1GY&t=42s

Domo Acronix

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
Kao što se vidi u povu jucer decko mi je pokusao na jeftin trik da mi smjesti bilo kakvu kaznu
pov sam snimio od pocetka razgovora do sada, ja nikad nisam imao bilo kakvu interakciju s njime sto se tice novaca u ING
Tkođer provjerite u logovima da li je lik mozda imao neki doticaj dobivanje novaca u ING zbog toga što je meni ovako napisao na discordu također
sumnjam da je mozda on vec od nekog kupovao novce u ING

Domo Acronix

Leader of unofficial org
Last edited:

Domo Acronix

Leader of unofficial org
Ne kazem da nisam ja, samo to nije nikakav dokaz, svakako se ne moze nista naci
druze kako ne kontas G.P 1.6 je pokusaj kupnje ING para za RL para danas sam pitao 3 Admina i svi su mi isto rekli nemas se sta izvlacit pov je lijepo dostavljen vidi se tvoj id na ems bubici
PS: zahvali svome lideru na ovakvim lijepim gestama

Domo Acronix

Leader of unofficial org
Dzabe se trudite kad je to pisano na disc a i nigde pritom nisam napisao da ocu da kupim nego pitam koja je cena
Prijatelju djabe se izvlacis po koji put cu ti objasnjavati da je to pokusaj kupnje ING novaca za RL pare znaci automatski si prekrsio 1.6 jel jucer sam pitao 3 Admina i tih 3 Admina su mi isto rekli tako da si lagan nemoj vise spamati tu je Administracija da odluci o tome
jbg prijatelju pokusao si ga meni utjerat na jeftinu foru ali nije isla pa si sam sebe zajebo sta da ti kazem Domo ne prlja svoj acc za takve jeftine trikove :) pusa poyy od mene

Last edited:

Domo Acronix

Leader of unofficial org
Kaze se “ ko drugome jamu kopa sam u nju upada “ Nauci da pises nepismeni
a sto se tice tebe Teice jeftin ti je bio ovaj trik da natjeras svog covjeka iz fama da me upita ovakvu glupost na discordu sada si svog covjeka doveo nazalost do bana. Lijep pozdrav od Dome :)

Domo Acronix

Leader of unofficial org
Dzabe vam sve kad to nisam ja
kako nisi? i usput prijatelju

nemoj mijenjat ime na discordu i izlazit sa bubice emsa jao ocajni potez i onda tvrdis nisi ti ovo sto si sada uradio jos veca sumnja prijatelju da si to ti

Eo Slikice prije nego sto si stavio moje ime i kao drugo pise se Acronix a ne Akronix gramatika ti je do jaja :)

A što si prijatelju obrisao ove zadnje 2-3 poruke?

Last edited:
Top Bottom