By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!treba malo da se pronjuska sta oni radeSve u povu pucao me je i ako sam otisao ovo je i korupcija isto rade u fibu ili govu
e nista bato ti ces popit kaznu a oni nista jer se druze priv19930 je nemanja zajcev na twinku
pa pazi ne moze se odbiti iz razloga jer je cist G.P 6.15e nista bato ti ces popit kaznu a oni nista jer se druze priv
ove kad kacis nista forum njih kod muje ili abrahama a zaradili su nocas dosta sranja tako da ima dosta poslapa pazi ne moze se odbiti iz razloga jer je cist G.P 6.15
ajde baba odmori malo, namazi se venogelom ne znam sta si umislila da siAu koliko teletabisa na jednom mjestu![]()
Auuuu što ti je humor na razini 12-godišnjaka.ajde baba odmori malo, namazi se venogelom
hahahahahahhah, mislim da vi ne znate sta je 6.15 ali smo to svi vidjeli u 1:04 kako vi krsite to pravilo a i zajcev je tome udjelovao dok je blejao sa vama u video call na discAuuuu što ti je humor na razini 12-godišnjaka.
BTW venogel je prevara, bolja je mast od divljeg kestena.
Pusa mom malom teletabisu koji ne zna pravilo G.P 6.15
Ljubi baka
OFF-TOPICAu koliko teletabisa na jednom mjestu![]()
nemoj bore da ti iskoceGrohotom se nasmija![]()
OFF-TOPICAuuuu što ti je humor na razini 12-godišnjaka.
BTW venogel je prevara, bolja je mast od divljeg kestena.
Pusa mom malom teletabisu koji ne zna pravilo G.P 6.15
Ljubi baka
pucao si na ulici sad lepo warn pa letis iz orgLepo ti receno kradja panela, ja imam bio i mogu da kradem sa kriminalcima
Ma ko zna koe, ima isti glas ko onaj zajcev al zajcev je senior a ovaj retko kad je tu neki novajlijane znam ko je ovaj decko 19930 al znam da sam ga 2 puta u zivotu video i da je 2 puta prekrsio vise pravila...