Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51108
Players nickname
Sivi Luiii
Administrators nickname
Muja Simba
Date
Apr 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/FZ3oDTa

Sivi Luii

Player
Player
Dobar dan molim vas samo za minut vremena. Naime ja sam banovan za "Vredjanje Projekta" u medjuvremenu sam postao admin i nakon par dana sam stalno dobijao pretece poruke u kojima kaze da ce da me kaci za vredjanje ako ne poslajem pare na taj i taj racun ja nisam mogo i okacili su me pa su povukli zatim posle mesec dana dokazisu su "zastareli* ali nigde se ne vidi da sam to ja u klipu nema ID-A nema nista samo discord a osoba koja me je kacila je Lazar Buksna koji je bl od strane muje za vredjanje Muje, zatim me opet kaci na forum BEZ dokaza da sam to ja i zalba je prihvacena iz nekog razloga i to je namestanke black liste meni ne zelim da kazem da niste upravu i to ali stvarno mislim da nisam sasluzio bl zbog namestanja te iste bl od stranje blacklistanog igraca evo i snimka koji je okacen par puta na YT:
zato molim vas ako je ikako moguce za unblack list jer stvarno zelim da zaigram ponovo na Grandu ne zelim da se ulizujem ili ista samo zelim da igram kao nekada. Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom