Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66453
Players nickname
Migi Mandrela
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 24, 2025
Time of violation
22:49
Proofs
https://youtu.be/SJsVqkPX3SA

Migi Goat

Player
Player
Postovana administracijo sve se lijepo vidi u pov kako se familija soprano i familija barcode providno timaju. Vidi se kako je familija bracode na stepenicama a familija soprano iznad njih na krovu i metka nisu opalili prema njima. Također se vidi na kraju snimka kako familija barcode izlazi na nas, a familija soprano ima čist pogled na njih a i dalje nas pucaju. Molim da se to što strože kazni jer im ovo nije ni prvi a vjerovatno ni zadnji put ako se ne kazne.

Jakii Sopranoo

Player
Player
Br 1. Cjeli grad zna da se ne podnose Sopranoo i Reyli i dok god ja vodim Sopranoo, Sopranoo puca Reyli da ne osvojite fabriku, to nije timanje to je stil igre...

Br 2. Lakse je bilo pucat po vama u hed piku nego se otvoriti i izac skroz i skidat Barcode.

Br 3. Imam i dokaz da je bas mene ubio Barcode.

Br 4. Nemojte plakat tu i gledat stalno druge, pogledajte malo sebe i poradite na sebi pa ce i vama biti bolje.

Aleksa Tyson

Player
Player
Br 1. Cjeli grad zna da se ne podnose Sopranoo i Reyli i dok god ja vodim Sopranoo, Sopranoo puca Reyli da ne osvojite fabriku, to nije timanje to je stil igre...

Br 2. Lakse je bilo pucat po vama u hed piku nego se otvoriti i izac skroz i skidat Barcode.

Br 3. Imam i dokaz da je bas mene ubio Barcode.

Br 4. Nemojte plakat tu i gledat stalno druge, pogledajte malo sebe i poradite na sebi pa ce i vama biti bolje.
Opa jakii naucio brojati

Luka84415

Player
Player
Postovana administracijo sve se lijepo vidi u pov kako se familija soprano i familija barcode providno timaju. Vidi se kako je familija bracode na stepenicama a familija soprano iznad njih na krovu i metka nisu opalili prema njima. Također se vidi na kraju snimka kako familija barcode izlazi na nas, a familija soprano ima čist pogled na njih a i dalje nas pucaju. Molim da se to što strože kazni jer im ovo nije ni prvi a vjerovatno ni zadnji put ako se ne kazne.
plaki plaki

Luka84415

Player
Player
a sto sad nesto i pov gledam i vidim nekog stranca u plavi outfit trci pored vas i vi kao da nije tu niko metak nije opalio prema njega

Luka84415

Player
Player
Ja ovo do sad nisam video da moze, moze li neko da objasni kako da se ovo uradi

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam odbiti ovu zalbu.
Na dostavljenom pov-u nedovoljno dokaza za timovanje.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom