Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Konstantno Kršenje Pravila | Mujo Simba

Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Smajser Nikolay
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 25, 2025
Time
21:53
Proofs
https://imgur.com/a/uAFmuLL

SmajserOg

Player
Player
Poštovani Mujo,

Pišem vam u nadi da ćete shvatiti stanje mog srca nakon pisanja ove žalbe. Žao mi je zbog mog prošlog ponašanja na serveru.

Dobio sam ban 24.08.2022. godine zbog Konstanog kršenja pravila na balkanskom Grand Rp serveru. bio je u potpunosti opravdan, i prihvaćam sve odgovornosti za svoje postupke.

Igram Grand Role Play server od ljeta 2021. godine i s vremenom sam postao svjestan važnosti zajednice i truda svih koji se trude održati situaciju ovdje stabilnom.

Moje se ponašanje prije jednostavno nije odnosilo na poštovanje prema pravilima ili igračima na bazi. Gledajući unatrag, shvaćam koliko su moje greške utjecale na svakodnevnu igru poštenih igrača. Ne pišem ovo kao opravdanje za smanjenje kazne nego je ovo moja iskrena isprika. Ovim putem preuzimam odgovornost te smatram da sam naučio svoju lekciju i ukoliko se moja kazna poništi, obećajem da ću poštovati sva pravila servera i neću utjecati na kvalitetu igre ostalih igrača.

Lijep pozdrav,

Smajser Nikolay

Status
Not open for further replies.
Top Bottom