Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32317
Players nickname
Ognjen Killa
Suspect ID
51850
Date of violation
Apr 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/2v62ZuS#m5jWkbR

Ogi Woodley

Player
Player
Postovanje Mujo/Abrahame/Aldine, igrac kojem je pruzena druga sansa za Konstantno Krsenje Pravila je pre 2 meseca podrzavao i kacio forum zalbe sa cheater imenima "Pixles Shop" koji su upadali mnogo ljudi na akaunte itd... Ne znam kako je ovakvom igracu pruzena sansa a ostalima koji su se mnogo vise trudili oko ovog projekta nije pruzena ista. Zeleo bih da se ovaj igrac kazni za ovo pravilo jer do sad nije kaznjen a 2 puta je to radio dok mu nisu banovali forum. Hvala.

Dokazi: Rejected - BAN EVADE 62355, 68355 62531 drugi dokaz je u proofs.

Symphony Trigger

Player
Player
Postovanje Mujo/Abrahame/Aldine, igrac kojem je pruzena druga sansa za Konstantno Krsenje Pravila je pre 2 meseca podrzavao i kacio forum zalbe sa cheater imenima "Pixles Shop" koji su upadali mnogo ljudi na akaunte itd... Ne znam kako je ovakvom igracu pruzena sansa a ostalima koji su se mnogo vise trudili oko ovog projekta nije pruzena ista. Zeleo bih da se ovaj igrac kazni za ovo pravilo jer do sad nije kaznjen a 2 puta je to radio dok mu nisu banovali forum. Hvala.

Aj ne gubi se to je bilo pre 2 meseca i vec je bio dobijo kaznu tako da

Odzacar

Player
Player
Neka admini obrate paznju na ovu zalbu taj igrac je vec dobio ban..i posle unban i reko je da vise nece krsiti pravila nek makar proba da ne krsi pravila..Hvala na citanju

Ramboo96

Player
Player

Dokazi: Rejected - BAN EVADE 62355, 68355

Last edited:

Ramboo96

Player
Player

Ako moze da se pregleda brze jer debeli samo sto je dobijo unban opet u demorganu nastavlja da krsi pravila jos radi cheat advertsing

Symphony Trigger

Player
Player
Nije to moj broj a I to nisam ja a sad ces videt ti kakav dox ide tebi I ogisu
Daco Washington :
Ime I prezime vukasin
Mesto gde zivi gornji Milanovac Srbija
Snapchat vukasinivan3264
Godine 12 ko oce njegovu sliku nek se javi na dc ramziiu nezelim tu da mi ne banuju forum
Mali nema broj jer ipak nema mamu i tatu pa nema ko da mu da
Ogisha Makita
Ime I prezime Ogisha miljevic
Zivi subotica ja mislim
Facebook Ognjen Miljevic
Ime majku angelina Miljevic
Nema cale
Broj u dm I sliku da vidite kako je masni debeli gmaz
Dc ramziiu
Ime i rezime vukasin HAHAHAHAHAHHAHAHA brate jel si tolko jadan da sve gledas sa snepa naljutijo si se jer ceo grand zna da si ruzan i tuzan

Ogii Matronymic

Player
Player
Bravo krezavi retarde jebem li ti pleme bolesno, a taman zovite malo i ovo dete +381 65 4103 896 a ogisa nemoj ucenjivati jebo sam ti oca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom