Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65968
Players nickname
Zale_Herera
Suspect ID
64734
Date of violation
Apr 25, 2025
Time of violation
21:51
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LpgkbdGJA-0

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Naravno tebi je odbrojano,a zasto ne okacis od pocetka pov? Zasto ste se svi od dolje popeli gore? Zasto POV pocinje tako sta svu drzite puske u rukama? Zasto na POVu vi prvi pucate svih ? Neka administracija odluci,ja saljem sad pov gdje je brojano za provjeru panela lp
Molio bi da se pogleda njegov POV gdje vec na 0:03 njegov covjek puca,on mu na diskord govori ne pucaj
Na 1:01 doticni puca u animaciji dizanja sta je strogo zabranjeno
Onda dolazim ja na 1:13 gdje me ID 65003 prvi puca sta mozete vidjet a lijepo mu je na stepenicama odbrojano za panele,jos mozete cuti na diskordu kako spominju panele da sam brojao,Abraham je rekao da se mogu branit kad me krenu prvi pucat ja sam se i branio kad je njegov 65003 poceo da pica po meni

Last edited:

Ramiz Kisali

Player
Player
mene realno druze boli kita za igrom udjem ponekad a kad imam vise slobodnog vremena onda igram vise a takvi ko ti svrsavate po igrama jer nemate nikojeg drugog kurca bitnijeg glumite djeci frajere i neke kardane takve ko ti davno ja pišo po putu

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
mene realno druze boli kita za igrom udjem ponekad a kad imam vise slobodnog vremena onda igram vise a takvi ko ti svrsavate po igrama jer nemate nikojeg drugog kurca bitnijeg glumite djeci frajere i neke kardane takve ko ti davno ja pišo po putu
Boli te za igrom? Znaci ovdje na forumu kazes da te boli k za grandom? Vrijedjanje servera? Bravo sjedni 5

Ramiz Kisali

Player
Player
ahahahahhahaahahha de ba druze nisi uopste treba ovo obj ahahahhaahh majko moja broji dole sa zemlje a mi gore na kuci lice skontaj se molim te ne budi nestasan ubaci cijeli pov kad ste se vratili po 3 4 puta ti i tvoji nakon sto ste ubijeni naravno i brojano vam je vise puta tako da zacepi gubicu i ne prosipaj se sise male zovete fibovce

Ramiz Kisali

Player
Player
ahahahahhahaahahha de ba druze nisi uopste treba ovo obj ahahahhaahh majko moja broji dole sa zemlje a mi gore na kuci lice skontaj se molim te ne budi nestasan ubaci cijeli pov kad ste se vratili po 3 4 puta ti i tvoji nakon sto ste ubijeni naravno i brojano vam je vise puta tako da zacepi gubicu i ne prosipaj se sise male zovete fibovce
ovo sam htio napisat na tvoj pov jefta zab sam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom