Pucanje bez brojanja i na prijatelja i na mene mi se moramo branit dosli su na nas posjed
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dovoljan je tvoj POV i vise nego dovoljno hvala tivideo momcino ubaci pa onda pricaj tako da do tad mozes zacepit gubicu jel jasno
Boli te za igrom? Znaci ovdje na forumu kazes da te boli k za grandom? Vrijedjanje servera? Bravo sjedni 5mene realno druze boli kita za igrom udjem ponekad a kad imam vise slobodnog vremena onda igram vise a takvi ko ti svrsavate po igrama jer nemate nikojeg drugog kurca bitnijeg glumite djeci frajere i neke kardane takve ko ti davno ja pišo po putu
jefta no hate al nemas rukeNeka vidi administracija da je brojano.
ovo sam htio napisat na tvoj pov jefta zab samahahahahhahaahahha de ba druze nisi uopste treba ovo obj ahahahhaahh majko moja broji dole sa zemlje a mi gore na kuci lice skontaj se molim te ne budi nestasan ubaci cijeli pov kad ste se vratili po 3 4 puta ti i tvoji nakon sto ste ubijeni naravno i brojano vam je vise puta tako da zacepi gubicu i ne prosipaj se sise male zovete fibovce