Dobar dan postovani Mujo, Abrahame. Pre jedno 4 meseca dobio sam ban za konstantno krsenje pravila i juce mi je bila odbijena zalba za unban zato sto imam previse prekrsenih pravila razumem i postujem vasu odluku, svestan sam svojih gresaka. Juce kada je bilo napisano da je moguce da se dobije unban za konstantno ispocetka sam dobio volju i okacio unban. Gledao sam konstantno sta ce da bude da li ce da bude prihvacena zalba ili ne. Refreshao stranicu na svakih 10 min i gledao kako se zalbe approveaju i odbijaju. Zadnji put kada sam refreshao stranicu video sam da je moja zalba odbijena. Mnogo sam se smorio bio i razocarao zato sto evo kao prvi primer John Ashford sa idem 2635 (najblizi id meni) je bio banovan mnogo vise puta i dosta pravila prekrsio isto kao i ja i dobio je unban a ja na primer nisam. Nakon toga napisao sam poruku Abrahamu da bih video razlog zasto je meni odbijena zalba a njemu prihvacena. Dobio sam odgovor imas previse prekrsenih pravila, i svestan sam toga da bio sam dosta krsio pravila iz zabave nisam imao zlu nameru. Od pocetka mog igranja do kraja uzivao sam na server i nikad losu rec nisam rekao o njemu zvao sam cak i dosta drugara da igraju samnom od samog pocetka. Dosta vremena sam proveo na serveru i nadam se da ce da se predomislite o vasoj odluci. I da se ne predomislite postujem vasu odluku ali zamolio bih vas da razmislite i mozda se predomislite necu mnogo da se proispitivam zasto je prva zalba bila odbijena samo se nadam da ce i meni da bude pruzena prilika kao i ostalima. Ovo je zadnji put da cu da pisem unban appeal. Ljuba Blueblood