Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39530
Players nickname
Atamo Monchengladbach
Administrators nickname
ADY BENZ
Date
Apr 26, 2025
Time
18:30
Proofs
https://imgur.com/a/1HNfB5z

Atamo Mönchengladbach

Player
Player
Dobar dan administracijo ja Vas ovim putem iskreno molim u ime svih igraca koji su banovani od strane Ady Benza da se taj covek skloni sa pozicije pc checkera. On je meni dao ban jer smatra da imam cleaner kog nemam. Nije nista nasao tokom pc checka od 30 minuta i sve je gledao i nista nije nasao a da ne pricam o tome da pc checka mene koji imam po 2 3 killa na informalu. Ne radi se o meni nego o celom projektu jer ady benz banuje ljude koji nikad u zivotu c od cheatsa nisu ukucali a kamoli skinuli. Mene da je pc checkao bilo koji drugi admin ja sam ubedjen da bih ja prosao znaci covek ceo pc check govori kako imam cleaner i cheat a nista mi ne nalazi i nastavlja pc check da bi mi na kraju rekao da imam cleaner i da sam pao pc check. Ako ga imam zasto ga onda nije nasao????? Smatram da admin samo unistava projekat i da mnogim igracima pada volja za igranjem zbog ovakvih kao sto je on. Prijatan dan administracijo i DOBRO razmislite sta cete jer ovo ako se desava jos dugo server ce biti pun namernih citera i ban evedera.

Atamo Mönchengladbach

Player
Player
Ja Molim da bilo koji drugi admin pogleda pov od Adyevog pc checka bas zbog ove situacije jer garantujem da je sam 100% legit ili ukoliko moze neki drugi admin da me pc checka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom