Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
73053
Players nickname
Pablito Romanov
Suspect ID
39683
Date of violation
Apr 27, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/9TdIp1TjJeM

Pablo Miljkovic

Player
Player
Anja Hey je direktorka CIA Agenata koja konstantno krsi pravila ponasanja propisana za drzavne sluzbenike, narocito one na visokim pozicijama.

Osoba se ponasa neprikladno i krajnje neprofesionalno – koristi uvredljiv i vulgaran recnik, vicee na druge igrace i konstantno pokazuje agresivan stav koji nije prikladan za njen IC status.
U vice navrata je lagala druge igrače i uzimala novac pod izgovorom da ce im -pomoci- u resavanju IC problema, cime direktno krsi pravila servera u vezi korupcije.
Prikazuje ponasanje koje je u skladu sa losim policajcem, ali bez ikakve javne ili odobrene biografije, sto je obavezno prema pravilima.

Prekršaj prema zakonima servera:

Zakon 1.12 o korumpiranosti državnih službenika:
Igrači koji su u državnim organizacijama mogu tamo igrati ulogu lošeg policajca isključivo uz odobrenu biografiju, koju mora potvrditi senior kurator državne organizacije. Bez te biografije, ovakvo ponašanje se tretira kao zloupotreba položaja.

U skladu sa pravilima, ponašanje poput uzimanja mita, saradnje sa kriminalcima, agresivnosti i zloupotrebe moći dozvoljeno je samo uz odobrenje i ulogu korumpiranog policajca. Anja Hey nema javnu biografiju, niti ikakvo odobrenje koje bi je opravdalo da se tako ponaša.

ovim putem zelim da se
Da se sprovede istraga od strane administracije u vezi sa ponasanjem Anje Hey.
i takodje da se obrati paznja da ne posalje ponovo zahtev za biografiju jer svakako imam dokaz da je skinuta ista ta biografija!

Slika o skinutoj Biografiji od Stranje Nemanje Zaiceva
slika br 1
slika br 2

1 dokaz o tome gde je osoba priznala da je bio Zamenik dok Direktora

2 dokaz o tome gde su kolege iz sluzbe CIA potvrdili da je on zamenik direktora doca

3 dokaz o tome gde se Direktorka CIA Agenata ponasa neprikladno shodno situaciji koja se dogodila sa Zamenikom direktora
gde je ona lagala i rekla da je on potpisao ugovor kao cia agent prethodno se vidi na pov snimku da je osoba potvrdila da je bio zamenik direktora kao i cia agenti sto su uradili takodje u svoju odbranu koristila je laganje i volgarno ponasanje kakvo jedan sluzbenik state org nema i nije prikladno tj derala se pretila sa nekim stvarima rec
koju ona izgovara -RAZGULI- Ne prilici jednom sluzbenom licu! gde se vidi da mi preti takodje da ce da me lisi slobode bez adekvatnog razloga.. takodje i kaze da mi ona daje upozorenja koja nije moja nadredjena! ja sam na poziciji -USSS Sef- nakon toga govori kako joj se jebe za verbale i sve ostalo i dalje se ponasa vulgarno i nekulturno za jednog state radnika! kada sam joj rekao da nema papiric za to ponasanje i to sto radi ucutala se gde je takodje 24908 id bio Toksicnog ponasanja i podjebavanje mene govori mi -gas- kao i rec -paljba- koja takodje ne prilici ponasanju jednog state sluzbenika jer mi je njegova Direktorka rekla predhodno da sednem u vozilo i da odem odatle uz neka upozorenja tj pretnje da ce da me hapsi bez razloga.

Last edited:

Deda Detlic

Player
Player
Poslednji snimak ti je stariji od 48 sati (nije prihvatljiv za forum šta god bilo na njemu).
Prvo treba naučiti pravila, da bi se išta moglo prijavljivati putem foruma, a ti si pravi primer kako ne treba da se ponaša državni službenik. Nadmen, bez biografije i dovoljno iskustva za bilo kakve akcije. Uostalom to sam ti i rekao xy puta IC.

Prava teletabis prijava.

Anja Hey

Player
Player
Što volim kad me zovu CIA Direktor, više nego da sam dobila na lutriji.

Naime, da i CIA direktor da svoju riječ, pošto ne znam ko sluša USSS kvazi šefa:

1. USSS teletabis šefu, postoje dokazi gdje bez biografije, čupaš ljude iz zatvora, uzimaš mito za to: G.P. 6.4
2. Ljudi napuštaju Goverment organizaciju zbog tebe i tvog ponašanja jer nikome nije jasno ko si i šta si da se tako ponašaš.
3. Kao CIA Direktor, zakon mi daje mogućnost i ovlasti da štitim svoje ljudstvo, ljude koji su prošli razgovor sa C1 i C2, te da im uručim promaknuće na osnovu postignutih razultata unutar Govermenta.
4. Ovo što sad radiš, 3 dana pred kraj mandata, ide samo u korist tvom egu USSS teletabi šefa, da bi dokazao sam sebi da si moćan i bitan, a u stvari niko te ne doživljava ni 5%.
5. Od samog početka ti je valjda jasno, da CIA djeluje kao srce i duša, zajedno, da se štitimo, i da organizacijiski smo toliko učinili kroz RP, da za tri života igranja na Grand RP projektu to nećeš moći ni da sanjaš.
6. Pokušao si doći do korumpirane biografije, tako izgubio čin CIA agenta, pao na neku kmetovsku poziciju, gdje konstantno pokušavaš učiniti da si bitan i da si neko i nešto, a u stvari, ne znam kako da ti kažem sine, jebiga nisi. Ovo je samo igrica, i kroz RP, ti možeš biti bahat samo ako imaš dozvolu za to, tj. odobrenu biografiju.
7. Ono što si jučer učinio, je direktno uticalo na to da 7 ljudi napusti instant Goverment kao organizaciju, i da samim time izgubimo i ono malo ljudstva koje već nije otišlo zbog tebe.
8. Dijeljenje blackliste, koju djeliš šakom i kapom, otkazima, uvredama, poniženju drugih ljudi i pokušaja da se nametneš na vrata raja, je dovelo na problema ne samo meni, jer Guverneru Vitalyiju koji je maksimano bio pošten i iskren prema svima nama od samog početka.
9. Za razliku od tebe, mene ljudi ingame poštuju i cijene, jer moj odnos prema ljudima jer normalani prirodan kroz RP i samim tim, ono što mogu reći je da ljudi mene vole i slušaju, a tebe NE.
10. Kao i zadnji argument, bolje je ispasti glup nego ovo napisati, postati predmet sprdnje i ismijavanja, radi igrice. Meni se zamjerio nisi, dapače, meni kao CIA Direktoru (Što volim ovo reći na glas, jer znam da ti ne možeš i nikad nećeš moći <3) je ovo sve smješno. Za rad postiuzanja neke svoje pravde i sile, evidentnog ne poznavanja pravila, gdje tvrdis da je Warn kad 1 pojedinaca spava u uniformi, nakon što se hitno morao ustati od kompjutera, nakon što ga maltretiraš, odvozis u nepoznaom smjeru, itd.

I kao šećer na kraju:

Svi smo mi ljudi, samo je rijetko ko čovjek. (Njegova svetost pok. Patrijarh Pavle)

Zdušno te pozdravlja CIA Direktor, Anja Hey ex. Plavsic

Pablo Miljkovic

Player
Player
Što volim kad me zovu CIA Direktor, više nego da sam dobila na lutriji.

Naime, da i CIA direktor da svoju riječ, pošto ne znam ko sluša USSS kvazi šefa:

1. USSS teletabis šefu, postoje dokazi gdje bez biografije, čupaš ljude iz zatvora, uzimaš mito za to: G.P. 6.4
2. Ljudi napuštaju Goverment organizaciju zbog tebe i tvog ponašanja jer nikome nije jasno ko si i šta si da se tako ponašaš.
3. Kao CIA Direktor, zakon mi daje mogućnost i ovlasti da štitim svoje ljudstvo, ljude koji su prošli razgovor sa C1 i C2, te da im uručim promaknuće na osnovu postignutih razultata unutar Govermenta.
4. Ovo što sad radiš, 3 dana pred kraj mandata, ide samo u korist tvom egu USSS teletabi šefa, da bi dokazao sam sebi da si moćan i bitan, a u stvari niko te ne doživljava ni 5%.
5. Od samog početka ti je valjda jasno, da CIA djeluje kao srce i duša, zajedno, da se štitimo, i da organizacijiski smo toliko učinili kroz RP, da za tri života igranja na Grand RP projektu to nećeš moći ni da sanjaš.
6. Pokušao si doći do korumpirane biografije, tako izgubio čin CIA agenta, pao na neku kmetovsku poziciju, gdje konstantno pokušavaš učiniti da si bitan i da si neko i nešto, a u stvari, ne znam kako da ti kažem sine, jebiga nisi. Ovo je samo igrica, i kroz RP, ti možeš biti bahat samo ako imaš dozvolu za to, tj. odobrenu biografiju.
7. Ono što si jučer učinio, je direktno uticalo na to da 7 ljudi napusti instant Goverment kao organizaciju, i da samim time izgubimo i ono malo ljudstva koje već nije otišlo zbog tebe.
8. Dijeljenje blackliste, koju djeliš šakom i kapom, otkazima, uvredama, poniženju drugih ljudi i pokušaja da se nametneš na vrata raja, je dovelo na problema ne samo meni, jer Guverneru Vitalyiju koji je maksimano bio pošten i iskren prema svima nama od samog početka.
9. Za razliku od tebe, mene ljudi ingame poštuju i cijene, jer moj odnos prema ljudima jer normalani prirodan kroz RP i samim tim, ono što mogu reći je da ljudi mene vole i slušaju, a tebe NE.
10. Kao i zadnji argument, bolje je ispasti glup nego ovo napisati, postati predmet sprdnje i ismijavanja, radi igrice. Meni se zamjerio nisi, dapače, meni kao CIA Direktoru (Što volim ovo reći na glas, jer znam da ti ne možeš i nikad nećeš moći <3) je ovo sve smješno. Za rad postiuzanja neke svoje pravde i sile, evidentnog ne poznavanja pravila, gdje tvrdis da je Warn kad 1 pojedinaca spava u uniformi, nakon što se hitno morao ustati od kompjutera, nakon što ga maltretiraš, odvozis u nepoznaom smjeru, itd.

I kao šećer na kraju:

Svi smo mi ljudi, samo je rijetko ko čovjek. (Njegova svetost pok. Patrijarh Pavle)

Zdušno te pozdravlja CIA Direktor, Anja Hey ex. Plavsic
Ja ne mogu da cupam ljude iz zatvora jer sam tad bio sluzbenik vlade.
nisam izgubio cin nego sam sam trazio da mi se skine 1 cin na dole da bi mogao da vodim jedinicu!
I da za tvoje obevestenje vitaly mi je licno rekao da stavim za biografiju ali mi je nije dao jer osoba kojoj je trebao da skine se vratila na grand.
nije napustilo 7 nego 20tak sigurno a to je tvoje ponasanje i taj decko nije bio u tvojoj jedinici ne sramoti se bezveze i ne lazi pored ljudi koji su sami priznali koji su cin ja cu dostaviti jos dokaza da je on bio taj cin ako zatreba ne sekiraj se tako da ne lazi molim te.
Takodje nemam vise nista da kazem i zamolio bih admine da se kazni svaki sledeci -OFF TOPIC KOMENTAR-

Vuk21

Player
Player
Deacko ti bolestan zbog tebw ljudi livaju gov mnogo si se iskkurcio i mislis da si neko pa serem ti se usta toksican si ko nista i umilio si nesto i tu neki k pretis u siris muds. O klanjam ti se geti lodrdu uss agenta aj bre negubi se ljubomorku i pusti Anju na miri smaracu

Anja Hey

Player
Player
Možda, ali samo možda jednog dana shvatiš šta je to Roleplay, kakva su pravila na Grand RP projektu, kako se uopšte prirodno upustiti u Roleplay situaciju, kao što je i ova sinoć bila.

Sam čin Roleplaya ti mora doći prirodno, za to je potrebno dosta mašte i iskustva (Imam ga 15 godina, pa mogu neku prodiku održati)

Ovim činom i ovo što radiš, meni lično naštetio nisi, samo samom sebi, ugrozio opstanak organizacije Govermenta, ljudstva koje tamo ima , kao i same biti Rolepaya.

Tužno je ovo sve što radiš, jako tužno, i pozivam sve igrače da vide ovu slobodno je mogu nazvati sramotu iz huje i objesti jer te neko pobjedio u RP situaciji.

Dragi igrači, nije život na forumu, dobijte bitku kroz Roleplay, napravite ga sami, složite scenarija, nek Vam to dodje prirodno, zabavljate se, uživajte u skripti koja Vam se nudi.

A možda i Pablito ovo sve jednog dana shvati, pa počne Roleplay projekte shvati ozibiljnije i sa namjerom sa uživa u njima.

S poštovanjem,

Anja Hey

Pablo Miljkovic

Player
Player
Takodje zelim da se provere logovi sto se tice osobe 2515
sto se tice cina koji je bio i videcete da osoba Anja Hey prica lazi da je osoba bila u njenoj jedinici!
Zahvaljujem i ovim komentarom zavrsavam moju optuzbu za sada!

Pablo Miljkovic

Player
Player
Možda, ali samo možda jednog dana shvatiš šta je to Roleplay, kakva su pravila na Grand RP projektu, kako se uopšte prirodno upustiti u Roleplay situaciju, kao što je i ova sinoć bila.

Sam čin Roleplaya ti mora doći prirodno, za to je potrebno dosta mašte i iskustva (Imam ga 15 godina, pa mogu neku prodiku održati)

Ovim činom i ovo što radiš, meni lično naštetio nisi, samo samom sebi, ugrozio opstanak organizacije Govermenta, ljudstva koje tamo ima , kao i same biti Rolepaya.

Tužno je ovo sve što radiš, jako tužno, i pozivam sve igrače da vide ovu slobodno je mogu nazvati sramotu iz huje i objesti jer te neko pobjedio u RP situaciji.

Dragi igrači, nije život na forumu, dobijte bitku kroz Roleplay, napravite ga sami, složite scenarija, nek Vam to dodje prirodno, zabavljate se, uživajte u skripti koja Vam se nudi.

A možda i Pablito ovo sve jednog dana shvati, pa počne Roleplay projekte shvati ozibiljnije i sa namjerom sa uživa u njima.

S poštovanjem,

Anja Hey
Kao sto se vidi moj forum Sajt je prazan sto se tice tuzbi protiv ostalih igraca na ovom projektu!
Kacim iskljucivo ljude koji su puni Toksizma i nekulturnog ponasanja kao i laganja licno prezirem laganje i vredjanje takvo ponasanje ne prilici jednoj direktorki!

Anja Hey

Player
Player
Da nadodam još, pošto sam optužena za finansijsko iskorištavanje (smjeh), da Administratori i Senior Curatori statea provjere moju finansijsku sliku, i da vide koliko novca imam.

Kako bi poboljšala Medjuorganizacijski odnos, osnovala sam takmičenje pod nazivmom "Liga Pravde".

Takmiče se organizacije koje mogu da nose oružije u revolver okršaju 5vs5 gdje je novčana nagrada (koju dajem iz svog bilansa) 1 milion.

Mnogo igrača iz state me svaki dan pita kad će nova runda, da se pokažu i dokažu ko je bolji i brži na okidaču. ( za sad FIB je prvoplasirani).

Ljudi uživaju u dobrom Roleplayu, osmišljamo nove principe hapšenja, procedura za sadadnju izmedju organizacija, medjuorganizacije evente, sastanci, samo ti Pablito vodis neke borbe ovdje.

Jako tužno po meni i bezrazložno,

S poštovanjem,

Anja Hey

Pablo Miljkovic

Player
Player
Da nadodam još, pošto sam optužena za finansijsko iskorištavanje (smjeh), da Administratori i Senior Curatori statea provjere moju finansijsku sliku, i da vide koliko novca imam.

Kako bi poboljšala Medjuorganizacijski odnos, osnovala sam takmičenje pod nazivmom "Liga Pravde".

Takmiče se organizacije koje mogu da nose oružije u revolver okršaju 5vs5 gdje je novčana nagrada (koju dajem iz svog bilansa) 1 milion.

Mnogo igrača iz state me svaki dan pita kad će nova runda, da se pokažu i dokažu ko je bolji i brži na okidaču. ( za sad FIB je prvoplasirani).

Ljudi uživaju u dobrom Roleplayu, osmišljamo nove principe hapšenja, procedura za sadadnju izmedju organizacija, medjuorganizacije evente, sastanci, samo ti Pablito vodis neke borbe ovdje.

Jako tužno po meni i bezrazložno,

S poštovanjem,

Anja Hey
Sa time sto si organizovala taj turnir logika je da imas novca na bacanje tj da si dovoljno uzela pa trazis nacin da se operes i da ispadnes svetica!
DOLE KORUPCIJA!

Anja Hey

Player
Player
Sa time sto si organizovala taj turnir logika je da imas novca na bacanje tj da si dovoljno uzela pa trazis nacin da se operes i da ispadnes svetica!
DOLE KORUPCIJA!
Samo da pitam, pošto si gore napisao da si završio sa svojim iznošenjem, čemu onda ovaj odgovor, plus pozivaš se na off-topic, pa sad ne znam više sta si htio reći.

Ako može neki tumač gluposti da se javi, bila bi mu zahvalna, ipak ja imam milijarde i tonu povrca u gepecima da to sve platim.
🤣🤣🤣🤣

Vuk21

Player
Player
Ima jos tu nekih takodje videce kakva pravila su prekrsili samo cekam da nadodam ako se ko jos okrene protiv mene :)
Druze jel ti zan kolko nas gotivi Anju i kolko nas voli nju (Ne u ljubavno smlisu) A tebe ko voli na ovo lepom serveru niko svi te mrze zato sto si toksican i umisljen!

Pablo Miljkovic

Player
Player
Dajem 3 banane, 2 polovna mjenjaca od folcike, 1 nošenu majicu i 4 letve drveta iz šume kod paleto baya za te video sadržaje.
Nazalost slike i video zapisi nisu na prodaju to je vec u moju licnu odbranu od sledecih stvari koje ce se dogoditi.
pa jel ste stvarno mislili da nemam i dalje ljude unutar vlade koji ce mi reci sta se domundjavate medjusobno.
svakako cuvam dosta video dokaza dosta duze od 48h
ali svakako moram reci privlacna ponuda voleo bih te menjace posedovati fali mi jedan na mom autu.
cini mi se da ce dosta ljudi dobiti upozorenje ovde za off topic
neka cu i ja licno mora nekad covek da se zrtvuje

Last edited:

Pablo Miljkovic

Player
Player
Druze jel ti zan kolko nas gotivi Anju i kolko nas voli nju (Ne u ljubavno smlisu) A tebe ko voli na ovo lepom serveru niko svi te mrze zato sto si toksican i umisljen!
ok dokaz za to sto pricas?
imas li sta drugo sem lazne klevete?
i jos jedno pitanje koliko moras duboko nekom da se uvuces u dupe da bi pisao ovde?
NEMAM VISE KOMENTARA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom