Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5498
Players nickname
Teo Cvetkovic
Suspect ID
53040
Date of violation
Apr 27, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/XPS1K3RIURs

Lukile Whitee

Player
Player
Molim administraciju da razmotri to da sam prikazao legitimaciju par minuta prenego da mi je ovo doticno lice zatrazilo istu i da je on bio pored. Kako on kaze "vezujes me sa tejzerom", tejzer je izvadio u trenutku kada sam ga vezao, kao sto se da primetiti na njegovom POV-u. Takodje, lice je na kraju dobilo legitimaciju kada me je odveo do NG-a a njegov nadredjeni ga je "Oterao" odatle jer bez razloga radi to sto radi. Smatram da ja ovde nista nisam prekrsio jer imam biografiju te smem da odbijem da mu dam legitimaciju. Hvala unapred!

Lazzar_

like a boss
Player
Molim administraciju da razmotri to da sam prikazao legitimaciju par minuta prenego da mi je ovo doticno lice zatrazilo istu i da je on bio pored. Kako on kaze "vezujes me sa tejzerom", tejzer je izvadio u trenutku kada sam ga vezao, kao sto se da primetiti na njegovom POV-u. Takodje, lice je na kraju dobilo legitimaciju kada me je odveo do NG-a a njegov nadredjeni ga je "Oterao" odatle jer bez razloga radi to sto radi. Smatram da ja ovde nista nisam prekrsio jer imam biografiju te smem da odbijem da mu dam legitimaciju. Hvala unapred!
slazem se Luka nisi ti kriv.

Fare Yasuro

Player
Player
Nije fail ro.Sto bi ti dao legitimaciju ako hoce da ti robba kolegu ??? Jel tebi ima logike da korumpirani daje legitimaciju dok kidnapuje kolegu? Razmisli malo prije nego sto okacis nekoga.

Teo Cvetkovic

Super Fast
Player
Nije fail ro.Sto bi ti dao legitimaciju ako hoce da ti robba kolegu ??? Jel tebi ima logike da korumpirani daje legitimaciju dok kidnapuje kolegu? Razmisli malo prije nego sto okacis nekoga.
On nema Biografiju za tako nesto da uradi

Teo Cvetkovic

Super Fast
Player
Administracijo ako treba posle ovoga jos ceo pov poslacu ga da vidite kako nastavlja biti bezobrazan i da vredja bez korumpirane a i sluzbenici ne smeju da vredjaju kako znam?

Lukaa Alitovic

I vas deset da se skupi lice realno smo skuplji
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno NE MOGU zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV od pocetka situacije
Za dostavljanje duzeg POV-a imate 16 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom