Sve u POV-u, plesu nad mrtvim tjelom igraci 24005, 1297, 12283 i 54246
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!molim admina koji pregledava zalbu da obrati paznju da ljudi oko crvenog lika plesu prije nego sto je umro i da dodam na to vlasniku zalbe ne snima mikrofonSve u POV-u, plesu nad mrtvim tjelom igraci 24005, 1297, 12283 i 54246
ides i ti skupa samnom na 7 dana i jos uz to neki od tvojih dobijaju 6.15 laganinieo ti pov da smo plesali pre nego sto je umro![]()
sta je napaljeni zao ti je aides i ti skupa samnom na 7 dana i jos uz to neki od tvojih dobijaju 6.15 laganini
Samo si ti plesao i svejedno ne smijes da pleses nad mrtvim tijelom, to ti je isto kao pucanje na blacku zabranjeno u svakom slučajueo ti pov da smo plesali pre nego sto je umro![]()
miran budi 7 dana i tvom lideru ide lagano i onom Luki Hammanu ide 6.15 hahah sami sebe kacilista je napaljeni zao ti je a
coravko coravkoSamo si ti plesao i svejedno ne smijes da pleses nad mrtvim tijelom, to ti je isto kao pucanje na blacku zabranjeno u svakom slučaju
nema veze sto je on prije plesao nad mrtim tijelom i dalje je nastavio plesat jasno se cuje kod vas u povu Jaki ce te kacit i je kacio hahah karma je kucka jbg vi mene Jaki vas hahahahcoravko coravko
miran budi a to mi kazes? El tako i svojim onim naplaljenima ispred fama govoris miran budi ko kerovima dok ti cuvaju panele i ubijaju bez brojanjamiran budi 7 dana i tvom lideru ide lagano i onom Luki Hammanu ide 6.15 hahah sami sebe kacili
ti se brini sta ces sa sobom jer ides prvimiran budi 7 dana i tvom lideru ide lagano i onom Luki Hammanu ide 6.15 hahah sami sebe kacili
vi iz Reylia ni ne smijete stavit panele hahaha postavite Rundu panela slobodnomiran budi a to mi kazes? El tako i svojim onim naplaljenima ispred fama govoris miran budi ko kerovima dok ti cuvaju panele i ubijaju bez brojanja
dzabe kad se nije snimao mikrofon u pov-unema veze sto je on prije plesao nad mrtim tijelom i dalje je nastavio plesat jasno se cuje kod vas u povu Jaki ce te kacit i je kacio hahah karma je kucka jbg vi mene Jaki vas hahahah
NEMA VEZE, SVEJEDNO STE PLESALI, TREBALI STE PRESTATI PLESATI I BITI POTRESENI NASTALOM SITUACIJOM.eo ti pov da smo plesali pre nego sto je umro![]()
Njima Laganih 7 dana odmoraNEMA VEZE, SVEJEDNO STE PLESALI, TREBALI STE PRESTATI PLESATI I BITI POTRESENI
hahaha cuje se jako tiho jer je vatromet pucao i muzika svirala da sam rekao samo auu, neka admini pomnije poslusaju. A drugi dio sam zaboravio stisnuti "N" da iskljucim mikrofon, ali sam svakako sutio poslje....
6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.) | ZABRANA 3-7 dana
tvoj broji na nas 20? lol vidim da si pametan bas stariVatromet rokao pa se nista nije culo cak i kad je moj odbrojo kod njih u povu 5 sekundi ovaj Luka je mog ubio znaci 6.15 i ovom Luki hahah
ja idem prvi pa samnom pod ruku tvoj dragi Teica hahahaa i ostali ekipica sa povati se brini sta ces sa sobom jer ides prvi
rekao sam ti postavite rundu panela hahahtvoj broji na nas 20? lol vidim da si pametan bas stari