Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Los Santos Vagos|Vasa Smokey

vasa_smokey

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Vasilije
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 2 do 10 sati po danu
5. Vaš Discord: vasa_smokey
6. Vaše ingame ime: Vasa Smokey
7. Vaš ID: 65051

Dodatne informacije:

1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

A)Imam dosta iskustva u Crime-u i sad bih hteo da postanem lider ove specifične organizacije zbog mnog prethodnog iskustva i vodjasta akcija u Crime-u.

B)Kad bih ja bio izabran za lidera Los Santos Vagosa pomogao bih i organizaciji i ljudima u organizaciji na sve moguće načine.

C)Kad bih ja bio izabran za lidera dokazao bih da mogu da dovedem Vagose na najviši nivo,zato što odlično poznajem pravila grada i crime pravila.Smatram da mora da bude red i disciplina u organizaciji i zato bi svako morao da bude dobar bez vredjanja članova u organizaciji.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Akcije:
Vodio bih organizaciju na sve akcije,te bi na akcijama pokušavali da uvek pobedimo te bi se od toga delili bonusi za moje ljude koji su učestvovali na akcijama.

Turf:
Sastavio bih što bolji turf tim da organizacija ima najveću teritoriju i da se zna da su Vagosi najjači.

Grafiti team:
Sastavio bih tim ljudi koji nbi se bavili grafitima za ljude koji to najviše rade dobijali bi se bonusi.

Za ubacivanje:
Svako ko hoće da udje mora da ima 7 godina u gradu i 12 OOC.Treba da zna gheto pravila i ona osnovna ako napravi 3 pada ispitivanje i dolazi opet za 7 dana.

———————Rankovi———————
13.Gold Boss
12.Golden Right Hand
11.Grafiti Team Leader
———————HC———————
10.Street Rober Boss
9.Turfer
8.Grafiti Team Senior
7.Gheto Warrior
6.Street Rober Senior
5.Grafiti Team Junior
4.Street Rober Junior