By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovo je pov cele situacije, ako imas duzi ja bih voleo da vidim jer je situacija bas ovoliko trajala. Posalji slobodno ovde ako imas.Postavi snimak cele situacije a ne da seces delove koji tebi odgovaraju.
Nauci da lazes pa onda komentarisi tudje zalbe .Postavi snimak cele situacije a ne da seces delove koji tebi odgovaraju.
Cek jel ovo laganje Administracije? Ovo ti je prvi deo situacije a kako su oni vec mrtvi ? Nisi ih ti ubio pre toga bez brojanja ili sta??Na ovom linku sto cu poslati ovde se nalazi prvi deo situacije:
Pogresio sam , izvinjavam se .Cek jel ovo laganje Administracije? Ovo ti je prvi deo situacije a kako su oni vec mrtvi ? Nisi ih ti ubio pre toga bez brojanja ili sta??![]()
Ispravio sam sve.Pogresio sam , izvinjavam se .
Evo ga i ceo screenshot u slucaju da vam zatreba ili ako mi ne verujete da nisam sekao snimakEvo ga i dokaz da nisam sekao nista jer se sve vidi u fajlovima softvera za snimanje koji koristim.
Lagano batice videce oni u logovima da si ti njih ubio pre onog snimka od 2min sto si poslo i skonta ce verovatno,Evo ga i ceo screenshot u slucaju da vam zatreba ili ako mi ne verujete da nisam sekao snimak
Kaze mi lik koji je blacklistovan hahahhahahah. Ja bih cutao da sam na tvom mestu mali.Ti nauči pravila prvo
opasni ajde smiri se maloKaze mi lik koji je blacklistovan hahahhahahah. Ja bih cutao da sam na tvom mestu mali.
Druze, blacklistan si i ceo dan blejis na forumu kao najveci jadnik ikada i branis svoje clanove familije da bi im se ulizao u slucaju da se nekada vratis na server. Pogledaj sebe pa se onda kurci.opasni ajde smiri se malo