Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

Ognjen Nutella

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : David
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 4-9H
5. Vaš Discord : david2_8_1
6. Vaše ingame ime : Ognjen Carkic
7. Vaš ID 54188

Dodatne informacije

1. Lider za..... Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
1. Dobro poznajem koncept gang RolePlay-a
Kroz dugogodišnje iskustvo na raznim serverima, naučio sam kako funkcionišu ulične organizacije i na koji način se pravilno roleplaya život u bandi. Smatram da VAGOS organizacija zaslužuje ozbiljan i dosledan pristup, gde će svaki član znati svoje mesto i ponašati se u skladu sa RP pravilima.

2. Imam iskustvo u vođenju i organizovanju zajednica
Bio sam u ulozi voditelja u nekoliko frakcija i znam kako organizovati članove, planirati događaje i održavati disciplinu. Znam koliko je važno balansirati zabavu i ozbiljnost unutar organizacije, i verujem da mogu pružiti stabilno i kvalitetno vođstvo.

3. Fokusiran sam na podizanje RP kvaliteta
Moj cilj nije samo imati brojnu organizaciju, već izgraditi prepoznatljiv brend unutar servera. Želim kroz dugoročne RP priče, konflikte i saradnje razvijati VAGOS kao ozbiljnu frakciju koja doprinosi serveru, a ne stvara probleme kroz nonRP ponašanje.

3. Vas savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Predložio bih sistem internog treninga za sve nove članove, gde bi se učilo o pravilima bande, RP standardima i načinu ponašanja na ulici. Takođe bih podsticao razvoj dugoročnih IC priča između članova, što bi stvorilo jače veze i dublji RP.
Prioritet bi bio izgradnja organizacije koja balansira između RP kriminala i svakodnevnog života, bez nepotrebnog DM-a i trolanja. Cilj je ozbiljan, stabilan i zabavan RP koji doprinosi kompletnom serveru.

Hvala na citanju moje aplikacije i nadam se pozitivnom odgovoru!!!

Tarci Karamelo

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Vagos koji će se održati u ponedeljak 05.05.2025. u 20:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom