By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Admini ocete regovat vise sto je lik pao pc chek i sad evaiduje lik kaci pov req preko njegovog pravog foruma kao i njegov drug tiamoMolio bih da se ovaj igrac proveri jer je mozda neki magic bullets pao i molio bih da se svaki off topic kazni jer mi dolaze ljudi u thread za koje ja nikad nisam cuo kako bi odbranili svoga druga citerka Akvu.
molicu za dokaz da moj drug cituje,da je pao, i da cituje.Niko nema nikakav dokaz......Admini ocete regovat vise sto je lik pao pc chek i sad evaiduje lik kaci pov req preko njegovog pravog foruma kao i njegov drug tiamo
Nisam reko da cituje nego da je pao pc chek a admini to mogu da proveremolicu za dokaz da moj drug cituje,da je pao, i da cituje.Niko nema nikakav dokaz......
Brate moj ovo je twink, nemoj da pises svasta kad nemas pojmaAdmini ocete regovat vise sto je lik pao pc chek i sad evaiduje lik kaci pov req preko njegovog pravog foruma kao i njegov drug tiamo
Twink videcemo I tebi I njemu cu smestit bl za evaidramzi previse smaras sto neko ne bi mogao da okaci pov req preko main foruma a da igra na twinku?
ae ramziTwink videcemo I tebi I njemu cu smestit bl za evaid
Ae npcu nemas ruke jel se speed bostam vise nego niko yip? Kao sto si plakao kad sam te usrao u 1v1ae ramzi
Ajde buraz dosao si u thread da se hvalis arenom i nekog nazivas da je npc a ako prihvate ovu zalbu oticices i ti za pomaganje citerimaAe npcu nemas ruke jel se speed bostam vise nego niko yip? Kao sto si plakao kad sam te usrao u 1v1