Molio bih da se ovaj igrac proveri jer je mozda neki magic bullets pao i molio bih da se svaki off topic kazni jer mi dolaze ljudi u thread za koje ja nikad nisam cuo kako bi odbranili svoga druga citerka Akvu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Admini ocete regovat vise sto je lik pao pc chek i sad evaiduje lik kaci pov req preko njegovog pravog foruma kao i njegov drug tiamoMolio bih da se ovaj igrac proveri jer je mozda neki magic bullets pao i molio bih da se svaki off topic kazni jer mi dolaze ljudi u thread za koje ja nikad nisam cuo kako bi odbranili svoga druga citerka Akvu.
molicu za dokaz da moj drug cituje,da je pao, i da cituje.Niko nema nikakav dokaz......Admini ocete regovat vise sto je lik pao pc chek i sad evaiduje lik kaci pov req preko njegovog pravog foruma kao i njegov drug tiamo
Nisam reko da cituje nego da je pao pc chek a admini to mogu da proveremolicu za dokaz da moj drug cituje,da je pao, i da cituje.Niko nema nikakav dokaz......
Brate moj ovo je twink, nemoj da pises svasta kad nemas pojmaAdmini ocete regovat vise sto je lik pao pc chek i sad evaiduje lik kaci pov req preko njegovog pravog foruma kao i njegov drug tiamo
Twink videcemo I tebi I njemu cu smestit bl za evaidramzi previse smaras sto neko ne bi mogao da okaci pov req preko main foruma a da igra na twinku?
ae ramziTwink videcemo I tebi I njemu cu smestit bl za evaid
Ae npcu nemas ruke jel se speed bostam vise nego niko yip? Kao sto si plakao kad sam te usrao u 1v1ae ramzi
Ajde buraz dosao si u thread da se hvalis arenom i nekog nazivas da je npc a ako prihvate ovu zalbu oticices i ti za pomaganje citerimaAe npcu nemas ruke jel se speed bostam vise nego niko yip? Kao sto si plakao kad sam te usrao u 1v1