Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pomaganje BL-anom igracu i cheateru + laganje administracije | 11009 33408

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73913
Players nickname
Zaboravio Sam
Suspect ID
33408
Date of violation
Apr 30, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/963045/

BajaVelikiBojovnik

Player
Player
Poštovani, ja sam blacklistani cheater o kojem se radi, te ću vas uputiti u sve što se izdešavalo.

1.Laganje Administracije (33408): Dotični igrač je dobio ban za Anti-Cheat, jer je koristio rapid-fire cheat za revolver kojeg sam mu ja dao, te ga je svjesno instalirao.
Rejected - Anti-Cheat Code #1004 | Napal Federov | - tu je rekao da je dobio Anti-Cheat jer je "radio sa podmornicom", te da je tako dobio ban.
Rejected - Odluka administratora | Mujo Simba - Ovdje je rekao da ne krivi Anti-Cheat, nego da je njegova krivica, međutim se ispričava
Reviewed - Anti-Cheat Code #1004 | Napal Fedorov | - Ovdje je priznao da je bio u areni samnom, te da je tamo dobio ban, međutim prava istina je da je znajući da ima cheat, mene ubijao iz zezancije, te tako dobio ban, a Pluxury-u je lagao da su mu Igor Furlan i David Bumbar (BL-ani igraci (koji nemaj uveze jedan sa drugim)) "uvalili" cheat.

2.Pomaganje Cheaterima i BL-anim igračima (obojica):
Meni i još jednom BL-anom igraču su obojica pomagali tako što bi nas pozivali u svoje familije, te bi nam davali sve pristupe i funkciju zamjenika, jer smo prijatelji.
Imao sam više accountova, te cheatovo na njima, a i više puta me je Dragan Macak PC checkao, te sa mu poznat kao prijatelj od Igora Furlana, i zna me svaki put kad me PC checka. Može se sve provjeriti, zajedno sa svim interakcijama. Na jednom od mojih acc-eva, bio sam 57934, te sam napravo više accountova dok se dobivao onaj auto od 27 mil., te bi njemu prebacivao pare za familiju, te i 11009 sam dobio ban za G.P. 1.4, te ban za laganje administraciji na twinku - Approved - G.P. 1.1 i 1.4 | 64956 11009.

3.Primanje pomoći od cheatera:

Na više naloga sam za njih sakupljao metal scrapove sa cheatom, te generirao ogroman profit, te se vidi da sam mu stavljao metale u auto, te da sam mu prenosio pare.

Isto tako sam radio karavane, tako što bi teleportirao karavane da bi to odradio što brže, a i u logovima se može vidjeti kako nas obojica donosimo karavane u razmaku od 2 min u familiji "Sesvete Mafija".

Isto tako sam mu teleportirao auto na pomorsklu bitku da bi DIREKTNO prebaciovao stvari iz padobrana u auto. (11009)

Više linkova: Rejected - Pomaganje Black listanom Igraču ID | 11009 72080 73034
Dokaz za pomaganje BL igracu:
Ja na 20582: Watch autism | Streamable
ja na 36620: Watch Desktop 2022 12 11 20 23 36 03 | Streamable

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nedovoljno dokaza vecina je " Rekla kazala " + jedini video dokazi nisu nam vise dostupni​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom