Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47440
Players nickname
Filip Arrmani
Administrators nickname
Muja Simba
Date
Mar 10, 2024
Time
12:00
Proofs
////

filiparrmani01

Player
Player
(Molio bi vas da ovo shvatite nešto kao ozbiljno jer je upitanju Veliko za mene, razmislite )

Banovao me je Tada - Mar.10.2024. - Carlos Malchiny

U prethodnoj žalbi ste mi rekli da uspravim format. ( nadam se da to nešto znači) To ću i uraditi jer ogromna mi je želja ali stvarnk da zaigram na Grand projektu. Pa zatim.

Apsolutno shvatam krivicu i snosiću je večno. Jako mi je žak zbog toga i velika tuga je na meni jer idalje ne mogu da dobijem unban, ne saml unban već i početak zabave.

Samo mi nije jasno da neki igrači mogu dobiti unban za "Konstantno Kršenje pravila" gde krše velik broj ROLEPLAY plavila i konstantno to rade i na kdaju svega toga on opet ima šansu da ponovo zaigra na serveru Grand.

Ali kako ljudi za G.P 1.3 ne moze da dobije unban kako to... Još igrač posle toga želi da igra nastavi na projektu Grand RP. I još pored toga se kaje sto je to uradio i opet nećete da date unban.

Naravno neću time da se pravdam, naravno da ne ja svoju krivicu jako teško držim, i mislim da svako može dobiti drugu šansu.
Nek je i poslednja šansa ali bi se maksimalno držao pravila servera i ne bi učinio ništa što može ugroziti igrače i Administraciju naravno i Ceo Server Grand.

Molim vas mi dajte drugu šansu, ako dobijem drugu šansu što to ostaje na vama, slobodno me pregledavajte da li kršim pravila servera ili bilo šta što može ugroziti statistiku servera.

Administracijo ja da ne bih hteo da se držim pravila u buduće nikada ni ne bi pravio ovu žalbu, mislim ovo nije nikakva žalba već molba da ponoso igram server koji je stvarno po meni najbolji.

Nikada se nisam ovoliko izjašnjivao, ali jednostavno volim ovaj server.

Molim vas da mi oprostite i date drugu i poslednju šansu, mislim da svako može da pogreši. (nikakvo pravdanje)

Nek ovo bude svima podsetnik da ovo ne rade i da pročitaju pravila a ne kao ja.

Hvala vam na izdvojenom vremenu.

Veliko za Mene ● Sitnica za Vas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom