Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3992
Players nickname
luxa
Administrators nickname
xxxx
Date
Nov 3, 2023
Time
00:00
Proofs
////////

LuksiPuksi

Player
Player
Poštovana administracijo,
Prošlo je više od dve godine otkako sam banovan sa servera. Razlog mog bana bile su uvrede upućene administraciji i samom serveru, zbog čega u potpunosti razumem i prihvatam vašu tadašnju odluku. Sada, sa vremenskim odmakom, želim da izrazim iskreno žaljenje zbog svog ponašanja.
Od tada sam imao vremena da razmislim o svemu i verujem da sam sazreo kao osoba. Svestan sam grešaka koje sam napravio, i mogu iskreno reći da se kajem zbog svojih postupaka i reči koje sam tada uputio. Shvatio sam da moje ponašanje nije bilo ni primereno ni opravdano.
Na serveru sam bio aktivan od samog početka i svaki trenutak proveden u zajednici bio mi je dragocen. Iako sam i ranije slao apelacije, do sada nisam imao sreće da dobijem drugu šansu. Ipak, nakon dve i po godine, nadam se da biste mogli razmotriti moj zahtev i pružiti mi poslednju priliku da se vratim i dokažem da sam naučio iz svojih grešaka.
Hvala vam na vremenu i razumevanju.
S poštovanjem, Luxa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom