Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mateja Escobarr

Player
Player
Format za podnošenje prijave
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mateja
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 13:00 do 20:00 i vise ali zavisi
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-7h
6. Vaš Discord: tzs100
7. Vaše ingame ime: Zizy Yosua
8. Vaš ID: 50747
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State

1. Zašto želiš postati admin?
Želim postati admin jer verujem da imam znanje, iskustvo i zrelost da doprinesem serveru na pravi način. Kroz vreme provedeno na Grand RP-u bio sam deo mnogih različitih organizacija – kako legalnih, tako i ilegalnih – što mi je dalo jasan uvid u pravila, sistem i ponašanja igrača iz svih uglova. Zbog toga ne gledam stvari samo iz jednog ugla, već razumem celu sliku – što je ključno za bilo koga ko želi da bude deo staff tima.
Takođe, RP mi nije samo zabava – posmatram ga ozbiljno i sa poštovanjem. Naučio sam da se ponašam odgovorno, zrelo i fer, čak i u konfliktima. Poštujem pravila, i ono što mi je posebno važno jeste da ta pravila važe jednako za sve. Zbog toga želim da budem u poziciji da mogu da reagujem kada neko svesno kvari iskustvo drugim igračima.
Verujem da svaki dobar admin mora znati tri stvari: pravila, komunikaciju i kontrolu emocija. Sve tri osobine gradim kod sebe već duže vreme. Ne želim admin poziciju zbog moći ili autoriteta, već jer želim da pomognem zajednici kojoj pripadam. Znam koliko je teško kada neko pravi haos a nema nikog da reaguje – i želim da budem osoba koja će uvek biti dostupna, brza i pravedna.
Ukratko, admin poziciju vidim kao odgovornost, a ne privilegiju – i spreman sam da je obavljam ozbiljno, posvećeno i sa poštovanjem prema svim igračima.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje glavne prednosti su ozbiljnost, iskustvo, aktivnost i odlična sposobnost rešavanja konflikata u skladu s pravilima Grand RP servera. Već duže vreme igram na serveru i bio sam član više jakih i ozbiljnih organizacija kao što su : FIB , SAHP , EMS , NG itd.. u kojima sam takođe obavljao funkcije na visokom nivou (HC – High Command). Kroz te pozicije sam stekao duboko razumevanje kako funkcionišu frakcije, kako se vodi tim, ali i kako se pravilno komunicira s igračima, bilo da su to članovi organizacije ili obični građani.
Zahvaljujući tom iskustvu, znam kako izgleda kvalitetan RP, i u stanju sam da prepoznam razliku između slučajne greške i namernog kršenja pravila. Uvek pristupam igračima s poštovanjem, bez vređanja ili provociranja, čak i kad su u prekršaju – jer smatram da admin mora biti primer ponašanja, a ne neko ko pokazuje moć.
Takođe, veoma sam aktivan i imam dosta slobodnog vremena koje bih mogao posvetiti serveru. Brzo učim nove stvari, dobro se snalazim s komanda sistemima i logovima, i nemam problem s tim da radim timski ili da slušam starije rangove. Ne tražim ovu poziciju zbog benefita, već zato što zaista volim ovu zajednicu i želim da doprinesem njenoj stabilnosti, poštenju i razvoju.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Jedna od mojih slabosti je što ponekad previše insistiram na pravilima i RP standardima, čak i u situacijama kada možda mogu biti malo fleksibilniji. Nekada previše analiziram sitnice, jer želim da budem maksimalno fer i tačan u svakoj odluci – što može usporiti procese. Ali svesno radim na tome da budem brži i efikasniji, a da pri tome ne izgubim pravednost.
Takođe, ranije sam imao tendenciju da previše verujem igračima koji se "izvlače" na neiskustvo ili greške, i davao sam im više šansi nego što su zaslužili – ali sam s vremenom naučio da je disciplina ključna za kvalitetan RP server. Danas umem da napravim balans između razumevanja i odlučne reakcije, i znam kada je vreme za upozorenje, a kada za kaznu.
Verujem da su slabosti nešto na čemu se stalno radi. Ja sam neko ko voli da uči, i svakodnevno radim na sebi kako bih postao bolji admin, ali i bolji član RP zajednice.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Biću spreman.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis i biću spreman.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Nema i nadam se da ih nece biti.

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Cestitamo, Pozvani ste na intervju
Kontaktirajte me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivanja.
Discord username - nikomrkva
Rok 36h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom