Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lukijan MrkiAveli
Suspect ID
12819
Date of violation
May 11, 2022
Time of violation
17:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=n_RbCZJTutc&t=347s&ab_channel=CpbuH

CpbuH

Player
Player
igrac 12819 je bivci clan familije od 19godina koji je ostao duzan i prevario mene kao gazdu za 6miliona izasao iz porodice i krenuo meni kao strimeru da unistava igru
molim za reakciju posto kacim jos jednu prijavu na istog igraca a na istom youtube kanalu pogledajte snimak report 1 gde je igrac mene pred svima vredjao prenevsi situaciju iz IC u OCC i vredjao pred svima
unapred zahvalan

AfroJack

Player
Player
Zelim POV za to sto sam te zajebao za 6m a ne tu da izmisljas stvari i lazes a za RDM normalno da cu da pucam u moje dvoriste dosli panele da kradete

CpbuH

Player
Player
kao sto vidite da osoba nema postovanja prema ovom serveru naredjivajuci meni na forumu trazeci POV za nesto sto sam mu pomogao i sto me je zavrnuo za 6M ali moja prijava nije za to vec za ono sto se nalazi na snimku prijave. Spomenuo sam jedini razlog koji mogu da smislim sta ta osoba ima protiv mene jer ja na ovom snimku
trpim internet nasilje i zamolio bih ako nam je u cilju da napravimo dobru igru da se ova osoba nekak sankcionise trajnije jer ja to nisam njemu uradio i mislim da ne zasluzujem

AfroJack

Player
Player
Jos jedno ja od tebe biznis kupio nisam nego od Cane Silni to mozete u logovima vidjeti i pitati covjeka tako da zavrsavamo ovim i ovaj gore snimak je bio discord svadaj nije INGAME svadja tako da nema veze sa ovim

Pera White

Player
Player
AfroJack me je vredjao i zbog njega sam trpeo internet naselje, psovao me preruznim i preodvratnim recima koje vise ne zelim da trpim.Iz ic vredjanja presao je u ooc vredjanje.U familiji sam ostao zbog Lukijana,Zokija,Dusana....Trudimo se da Roleplayamo ali nam ova osoba to onemogucava vredjanjem clanova porodice.Hvala

Vukasin Siciliano

Player
Player
Kidarice mala voli te Afro dobro dosao kad god budes hteo hahaa i mozes se isto zadesiti u ovakvoj situaciji za RDM haha
Brate, ja od tebe mozda jesam mladji al ne znaci ti to da si ti pametniji, ti si se sad napalio kao kad ti mladji nesto kaze odma je glup, pametniji sam od tebe milion puta, mislim zasto bi inace pokro sve, da ti znas zaraditi pare ti nikad ne bi skemo, mene samo cudi sto si mi vratio onaj 1 mil (nakon 2 mjeseca)

Vukasin Siciliano

Player
Player
Kidarice mala voli te Afro dobro dosao kad god budes hteo hahaa i mozes se isto zadesiti u ovakvoj situaciji za RDM haha
E sad slusja ovako, ja mogu uci u bilo koju organizaciju jer poznajem pola servera, ja ako udjem u legalnu org, i vidim te da pucas nekog naseg clana porodice, licno cu te ubijati u bolnici dok ne izadjes iz igre

Knele Drill

I'm sorry hoe that I couldn't be your Romeo
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Video snimak je snimljen nakon/posle situacije na platformi za strimovanje.
  • Video snimak mora biti snimljen dok se situacija dešava In Game.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom