Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana Biografija | Johny Abyss | 23409

Rejected
Status
Not open for further replies.

Johny Abyss

Player
Player
Organizacija: Los Santos Police Department

Ime
: Johny
Starost: 30
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Musko
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ruke, noge, ledja
Prednosti: Snalazljiv, hladnokrvan, uticajan
Slabost: Tvrdoglav, pohlepan

Životna priča:

Rodjen sam u Los Santosu, u kraju gde se postovanje ne dobija znackom, vec strahom. Otac mi je bio detektiv koji je vise vremena provodio u baru nego kod kuce, a majka je radila duple smene u bolnici. Ulice su me oblikovale – znao sam kako da prepoznam kome da verujem, a kome da gledam ledja. U mladosti sam se motao po raznim poslovima, nekad legalnim, nekad ne bas. Uvek sam imao nos za prilike, pa me je zivot naucio da je granica izmedju ispravnog i korisnog vrlo tanka. Ulazak u LSPD je za mene bio samo sledeci korak – ne da sluzim zakon, vec da budem deo igre u kojoj sam vec bio. Naucio sam kako da budem na pravom mestu u pravo vreme, i kako da pravdu savijem kad treba. Neko sam ko zna kako sistem stvarno radi.

Priča o karijeri:

Poceo sam kao obican patrolac, cuvar reda u kraju koji sam poznavao bolje nego sefove koji su mi naredjivali. Brzo sam shvatio da se napredovanje ne dobija samo radom – nego i cutanjem, pruzanjem “pomoci” kad treba, i gledanjem na drugu stranu kad je korisno. Postao sam deo unutrasnje mreze – kolege koje znaju kome mozes da se obratis kad treba da "nestane" izvestaj ili da se neko izvede iz stanice bez traga. Ucestvovao sam u akcijama koje su bile ciste samo na papiru. Kad zatreba, budem i spasilac i pretnja. Karijera mi je cvetala jer sam znao kad da budem policajac, a kad prijatelj. Sad sam na poziciji gde moje reci imaju tezinu, i pazim da je koristim samo kada ce mi se isplatiti.

Ishodi:

1
- Johny sa pistoljem (revolverom/tejzerom) moze da veze, vuce, kupi stvari sa poda, pruza prvu pomoc, pretrazuje lice ( sa bilo koje strane ), drzi PDA, vozi i izbacuje/ubacuje iz auta.
2 - Johny moze slomiti kamericu osobi koja ga je uhvatila u korupciji (me, do, try obavezno).
3 - Johny moze traziti i uzeti privedenima mito (do 100k), oruzje, municiju, pancire i drogu.
4 - Johny moze da patrolira getom i saradjuje sa bandama i kriminalnim porodicama radi lakseg prikupljanja dokaza.
5 - Johny se moze bahato ponasati prema kolegama/kriminalcima/civilima kao i ubiti ih ili muciti i pustiti na slobodu ako sa njim ne saradjuju.
6 - Johny moze ici 2v1 zbog iskustva i raznih vrsta obuka.​

Last edited:

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom