Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66050
Players nickname
Shile Lobotomija
Suspect ID
74787 73280 7514
Date of violation
May 6, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/V6fjmEzu3H4

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Zalbu prepustam Curatorima neformalnih organizacija.

Shile

Player
Player
Nez dal imas usi ili nemas Mislim krenuo je da ti broji ali idalje nije imao razlog
Buraz doslovno ti netrebaju usi da vidis da nije odbrojano 5 sekundi u najmanju ruku krivo odbrojano u POVu se vidi da nisam 5 sekundi s njima/vama u tom krugu hahahahahahaha (nemoguce je izgovorit razlog i odbrojat 5 sekundi u 4 sekunde) sve se jasno vidi brt i imam oba 2 uha

Calcifer

Player
Player
Brojali smo ti i umjesto da sjednes u auto ili se udaljis u jednom pravcu, ti trcis okolo sa revom i pancirom oko nas, dajes do znanja da se neces udaljit kao i tvoj prijatelj u autu. Vracas se onda nazad sa pancirom na sebi di ti je bilo opet receno opet da se udaljis.

Shile

Player
Player
Brojali smo ti i umjesto da sjednes u auto ili se udaljis u jednom pravcu, ti trcis okolo sa revom i pancirom oko nas, dajes do znanja da se neces udaljit kao i tvoj prijatelj u autu. Vracas se onda nazad sa pancirom na sebi di ti je bilo opet receno opet da se udaljis.
vratio sam se snimiti ID kada ste me poceli pucati van kruga iz kojeg mi brojite (krivo) da se udaljim (udaljio sam se jer vas je bilo troje)
sve je u POV-u

Calcifer

Player
Player
vratio sam se snimiti ID kada ste me poceli pucati van kruga iz kojeg mi brojite (krivo) da se udaljim (udaljio sam se jer vas je bilo troje)
sve je u POV-u
"Slucaj je vrijedan" Ne treba razlog, samo ti moramo brojat da se udaljis. Nisi se udaljio nego si krenuo trckarat sa pancirom i revom u rukama okolo nas. Prestali smo te pucat sto se vidi u POV-u a ti se vracas i nama govoris kako smo idioti. Sljedeci put sjedni u auto kod prijatelja ili se udalji u jednom pravcu. Imao si dovoljno vremena da se udaljis.

Paca Vice

Server Administrator
Server Administrator
Zalba prihvacena !
Igrac : 66050 ce dobiti kaznu za FearRP
Igrac : 74787 ce dobiti kaznu za Generalno Pravilo 6.15
Igrac : 73280 ce dobiti kaznu za Generalno Pravilo 6.15
Igrac : 75714 ce dobiti kaznu za Generalno Pravilo 6.15

- Generalno Pravilo 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
-FearRP niste imali strah za svoj zivot, imao si uperene 2 puske u tebe i nisi otisao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom