Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18161
Players nickname
Alex Exum
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 9, 2025
Time
14:37h
Proofs
https://imgur.com/X0nYHTZ

Radojko Stojanovic

Player
Player
Poštovani administratori Grand RP servera,
Ovim putem želim da uputim iskreno izvinjenje zbog kršenja pravila GP 1.1 koje se odnosi na deljenje naloga. Svestan sam sam da je ovo ozbiljno kršenje pravila i potpuno razumem zašto je moj nalog suspendovan.
U trenutku kada sam predao svoj nalog drugoj osobi, nisam bio svestan svih posledica koje to može izazvati, kako po moj nalog, tako i po integritet servera. Nije mi bila namera da narušim pravila zajednice, niti da nanesem štetu bilo kome.
Zajednica Grand RP mi mnogo znači, uložio sam dosta vremena, truda i emocija u svoj lik i razvoj u igri. Meni je jako važno da dobijem još jednu šansu, kako bih mogao pokazati da mogu igrati u skladu s pravilima, uz puno poštovanje prema serveru, kao i radu administracije.
Obećavam da se ovakva situacija zaista nikada više neće ponoviti, te isto tako da ću ubuduće u potpunosti strogo poštovati sve propise servera. Iskreno se nadam da ćete razmotriti moju žalbu te mi omogućiti moj povratak u igru.

Unapred zahvaljujem na razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom