Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
70314
Players nickname
Koksi Koksarinjo
Administrators nickname
Micka Mic
Date
May 8, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1020593/

han yakuzzaa

Player
Player
main mi je Id: 70314 i za njega appealujem, zeleo bi da nastavim da igram ovaj projekat bez kazne od 60 dana na njemu. Svestan sam sta sam uradio i nece se ponoviti. Takodje sam igrao na accu id 73297 to mi je pravi twink a 74159 je treci acc za koji priznajem da sam prekrsio pravilo 1.4. Hvala unapred draga aministracijooo.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Prosla tvoja poruka je obrisana radi tvoje sigurnosti , nisam trazio email nego ime Social Cluba fino procitaj

Aldin Verstappen

Ne mogu biti 2 nikako
Napisi mi na kom Social Clubu je kreiran nalog za koji pises Appeal ?

han yakuzzaa

Player
Player
account je napraljen preko k1ngssman i igrao sam preko tog social jedno mesec dana a posle toga sam presao da igram na social clubu po imenu koksikoksarinjo na istom 70314 idu

Aldin Verstappen

Da li mozes da nastavis igru na k1ngssman Social Clubu ?

han yakuzzaa

Player
Player
mogu ali bi hteo da nastavim da igram na koksikoksarinjo kao do sad jer je k1ngssman rockstar acc i tu ne mogu da koristim redux a koksikoksarinjo je steam acc gde mogu i bilo bi mi mnogo lakse. Hvala unapred.

Aldin Verstappen

Dobili ste unban

Ali morate sledece da ispostujete , prvi ulaz sada na Server treba da bude sa Social Cluba " k1ngssman " , nakon tog prvog ulaza onda tek mozete da ulazite sa vaseg drugog Social Cluba " koksikoksarinjo " obzirom da kazete da vam treba radi reduxa on

Status
Not open for further replies.
Top Bottom