Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pomaganje BlackList igracima I Niko Salamanca

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15229
Players nickname
Timor Verp
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
May 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1018422/

Davor25

Player
Player
Administrator po imenom Niko Salamanca nije kaznio ID:75151 Igrac koj BL evejduje a takodze rekao e da lider fama nemoze da se kazni zbog igrac da nije BL evejduje dostavio sam link kako je kaznjen za BL + Ban evading to spada pod istom pravilo da lider ne sme to da podrzava Jakii Soprano ID:57597 i on takodze sam reko da ce igrac biti kikan nakon sto je video zalbu al ga ostavio da igra RP Fabriku imam i za to dokaz i sam je reko da ga nije financirao (tako to nemza veze sto lider oper dpusta lik koj evejduje sa isitm glasom i imenoiom i takodze forum da nije znao to je laz) Evo i link kako taj sam priznava i vredjza Nixu + Porodicu + Projekat da se i forum kazni kako i ovih igraci
EVO DOKAZI:

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Navedeni ID je banovan vec od strane drugog seniora !
Sto se tice Neformalne , ne znam odakle vam info kada mi skidamo kad ne , senior je i to uradio kako treba i po proceduri
Takodje ni jedan ID naveden na zalbi koju ste okacili uopste nema Blacklist sa naseg servera vec su svi maximalno kaznjeni za druga pravila
Takodje komentar za vrjedjanje je prenjet Deputy Chiefu prije nego je zalba i uzeta na razmatranje i to ce sigurno da bude rjeseno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom