Administrator po imenom Niko Salamanca nije kaznio ID:75151 Igrac koj BL evejduje a takodze rekao e da lider fama nemoze da se kazni zbog igrac da nije BL evejduje dostavio sam link kako je kaznjen za BL + Ban evading to spada pod istom pravilo da lider ne sme to da podrzava Jakii Soprano ID:57597 i on takodze sam reko da ce igrac biti kikan nakon sto je video zalbu al ga ostavio da igra RP Fabriku imam i za to dokaz i sam je reko da ga nije financirao (tako to nemza veze sto lider oper dpusta lik koj evejduje sa isitm glasom i imenoiom i takodze forum da nije znao to je laz) Evo i link kako taj sam priznava i vredjza Nixu + Porodicu + Projekat da se i forum kazni kako i ovih igraci
EVO DOKAZI:
EVO DOKAZI:
Approved - Blacklist Evade | 74338
Zdravo ovaj lik se vraca na projektu po treci put posle blacklist evo su njegovi ID-47550-26120-69886-74338 poznati po imenom Martin Sopranoo citer i lik koj je krsio pravila na serveru. Moze da se vidi i na njegovom YT kanalu gde objavio video sa novi ID-74338 i gde ima video prije da je dobio...
gta5grand.com
Approved - Blacklist evade|69886
dobio je ban za konstantno krsenje pravila na mainu 47550 u ovoj zalbi: Approved - Konstantno krsenje pravila | ID 47550 Igrac koji je kaznjen skorije za konstantno krsenje pravila na ovoj zalbi :Approved - Konstantno krsenje pravila | 26120 id 26120, dobio je ban i na mainu i na twinku. Igrac...
gta5grand.com