Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27003
Players nickname
Zola Verstappen
Suspect ID
0000
Date of violation
May 11, 2025
Time of violation
15:20
Proofs
https://youtu.be/3-HY-o77EL8

Laske Tuksanovic

Player
Player
ljudi me robaju 3 puta zaredom ne znam kako je to moguce, ja sam im bacao po nekoliko metaka ne da bi trollao nego oni po rp-u ne sme da vide koliko tacno metaka imam voleo bi da se ovo lepo razmotri jer ovo vise nije u redu nemanja zajcev senior admin ulazi na twink da rp-a i onda se pravi vazan unistava svima rp. Napomenucu da sam ja kaznjen za ovu situaciju sa kaznom MG. Takodje zeleo bi da se ovo lepo razmotri i da se daju ispravne kazne.

Laske Tuksanovic

Player
Player
takodje u povu mozete videti kako taj isti nemanja zajcev sa twinka psuje sve i ponasa se bahato i stvarno ne znam dal je to normalno ponasanje admina a kamoli seniora i jos preti da ce da udje na main da podeli svima kazne...

Zaki Blueblood

Server Administrator
Server Administrator
  1. Nakon Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu Razlog:
    Clanovi Marabunte su vam vise puta rekli da bacite Stvari iz inventara sto vi naravno niste uradili vec ste bacali metak po metak bez ikakvog straha za svoj zivot od ostalih Clanova iste. Bande smiju da vas ubiju ako niste ispunili njihov zahtjev i podici kako bi vam uzeli ono sto su trazili vec na prvom zahtjevu kada ga ne ispunite Bande imaju puno pravo da vas robaju i ponove sve ispocetka kako bi uzeli vase stvari.

( Samim tim ID: 27003 ce biti kaznjen za Pravilo FearRP (Niste imali strah za svoj zivot vise puta dok vam je receno da bacite stvari iz inventara i bacali ste metak po metak)

Sto se tice Admina pod Imenom Nemanja Zajcev nije ista stvar da admin psuje sa svog maina i sa twinka jer nemaju nikakvu povezanost to sto je on na Mainu Senior Admin i sto je na twinku Bandit i sto se smije tako ponasati drsko jer po Roleplayu Banditi moraju biti drski jer su normalno banditi koji imaju u cilju da vas opljackaju i ubijaju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom