Postovana administracijo dobio sam black listu pre 7 dana priznajem svoju gresku ako sam nesto skrivio i kajem se , obosavam grand roleplay projekat od trenutka kada sam usao na njega , i mislim da svako zasluzuje jos 1 sansu na ovom prelepom projektu . Pisem ovo uz nadu za unban , imam puno provedenog vremena na vasem projektu i dosta prijatelja koje sam stekao za ovo vreme igranja . Molim za jos 1 sansu obecavam da necu vise greske praviti , pristajem na moneywipe .
Ime socijal cluba je AleksaBroken ali tamo piše ALEKSABROKEN to je ime koje sam menjao skoro a mislim da je staro ime bilo AlexXD1412 i mogu nastaviti da igram na tom rockstaru
I da zaboravio sam da napomene bio sam banan za 6.22 (pomagac) a sada kada pokusavam da udjem pise vas socialni club je blokiran Blacklisted
-Aleksa
Ime socijal cluba je AleksaBroken ali tamo piše ALEKSABROKEN to je ime koje sam menjao skoro a mislim da je staro ime bilo AlexXD1412 i mogu nastaviti da igram na tom rockstaru
I da zaboravio sam da napomene bio sam banan za 6.22 (pomagac) a sada kada pokusavam da udjem pise vas socialni club je blokiran Blacklisted
-Aleksa