Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: its_swippin1312
6. Vaše ingame ime: Kaito Yasuro
7. Vaš ID: 72428
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Od kada sam dosao na server skoro sav moj RP proveo sam u kriminalnim organizacijama pa sam tako shvatio kako bande i funkcionisu te vrlo dobro poznajem pravila servera.
-Vrlo sam odgovorna osoba te kada bi postao lider odmah od pocetka bi doveo HC tim koji bi mi do samoga kraja mojih mandata pomagao u vodjenju ove organizacije
-Imam spremnu turf ekipu s kojom bi pokusao uzeti turf sezonu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Svaka toksicnost unutar organizacije bila bi sankcionisana
-Odrzavao bih sastanke sa pojedinim pripadnicima "grupa" bande npr. Graffiti Team, Ghetto team...
-Davao bi bonuse za najaktivnije clanove organizacije
-Fokusirao bi se na pravljenje talackih,24/7,FZ raid...
-Svaka osoba koja bi htela da udje u organizaciju morala bi jako dobro poznavati osnovna pravila i ghetto pravila
Hvala vam na citanju moje aplikacije!
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: its_swippin1312
6. Vaše ingame ime: Kaito Yasuro
7. Vaš ID: 72428
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Od kada sam dosao na server skoro sav moj RP proveo sam u kriminalnim organizacijama pa sam tako shvatio kako bande i funkcionisu te vrlo dobro poznajem pravila servera.
-Vrlo sam odgovorna osoba te kada bi postao lider odmah od pocetka bi doveo HC tim koji bi mi do samoga kraja mojih mandata pomagao u vodjenju ove organizacije
-Imam spremnu turf ekipu s kojom bi pokusao uzeti turf sezonu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Svaka toksicnost unutar organizacije bila bi sankcionisana
-Odrzavao bih sastanke sa pojedinim pripadnicima "grupa" bande npr. Graffiti Team, Ghetto team...
-Davao bi bonuse za najaktivnije clanove organizacije
-Fokusirao bi se na pravljenje talackih,24/7,FZ raid...
-Svaka osoba koja bi htela da udje u organizaciju morala bi jako dobro poznavati osnovna pravila i ghetto pravila
Hvala vam na citanju moje aplikacije!