Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

LazarDrip

ex EMS leader
Player
Informacije:
Vaše ime IRL: Lazar
Vaše godine: 16
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4-8H
Vaš Discord: pcmstojkovic
Vaše ingame ime: Lazar Drip
Vaš ID: 65627

Dodatne Informacija

1. Lider za….. FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
-Nakon svog iskustva u state pogotovo u FIB-u, stekao sam znanje, veštine i samopouzdanje potrebne da preuzmem odgovornost i izazove koje nosi pozicija lidera. Imao sam priliku posmatrati različite stilove vođenja organizacija, učiti iz uspešnih primjera, ali i iz tuđih grešaka. Zato sada jasno razumiem kako ozbiljna organizacija poput FIB-a treba da funkcioniše – kroz disciplinu, timski rad i poštovanje. Imam konkretnu i čvrstu viziju kako FIB učiniti jos boljim i zanimljivijim.

2.2
-U FIB-u sam stekao iskustvo kako na poziciji agenta nižeg ranga, tako i kao član High Commanda, gde sam posvećeno doprinosio organizaciji kroz aktivnosti poput hapšenja, vođenja timova i prikupljanja dokaza za racije. Pored toga, bio sam deo i drugih državnih organizacija poput LSPD-a, Vlade, SAHP-a itd, gdje sam takođe obavljao High Command funkcije. Tokom tog vremena, i lideri i članovi timova su znali da mogu u potpunosti da računaju na mene i moje odluke.

2.3
-Imam veliki broj ljudi koji bi zajedno sa mnom pristupili organizaciji, a reč je o iskusnim i pouzdanim igračima koji dele istu viziju ozbiljnog i kvalitetnog RP-a. Njihovo prisustvo bi mi značajno pomoglo u izgradnji čvrste osnove FIB-a organizacije koja će biti profesionalna, dobro organizovana i pravedna prema svakom članu, bez obzira na rank. Verujem da se uz takav timski duh i međusobno poverenje može stvoriti FIB koji će biti uzor i ostalim državnim organizacijama na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
-Rank sistem bi bio organizovan tako da svaki član tačno zna svoje obaveze i zaduženja unutar organizacije. FIB bi bio podijeljen na tri posebna odeljenja, pri čemu bi svako imalo različitu funkciju i specifične zadatke. Svako odeljenje bi imalo više nadređenih osoba koje bi zajednički donosile važne odluke i usmjeravale rad svog tima.

3.2
-Saradnja sa SAHP-om i LSPD-om bila bi ključna, posebno prilikom hapšenja aktivnih kriminalaca, bilo na autoputevima ili unutar gradskih zona. Takođe, FIB bi uvek bio na raspolaganju Vladi (GOV) – kako za zajedničko rešavanje problema sa ostalim državnim institucijama, tako i kao podrška u situacijama koje se tiču potreba i pitanja građana Los Santosa.

3.3
-Toksicnost clanova organizacije nebi bila nikako tolerisana kako unutar nase organizacije tako ni prema drugim organizacijama

3.4
-Koristio bih stvarne primere iz ranijih poznatih slučajeva, kao što su talačke situacije ili pljačke, kako bih kroz analizu tih događaja pripremio agente na slične scenarije u budućnosti. Kroz praktične primere i simulacije, agenti bi imali priliku da razviju brže reakcije, bolju procjenu rizika i efikasniju komunikaciju na terenu.

3.5
-Posebnu pažnju bih posvetio 00 agentima, jer smatram da je taj čin jedan od najvaznijih u FIB-u. U mnogim slučajevima, taj rang je bio shvaćen samo kao prestiž, a ne kao pozicija koja nosi veliku odgovornost, poverenje i visok nivo profesionalizma. Moj cilj bi bio da vratim dostojanstvo tom činu tako što bih ga dodeljivao isključivo agentima koji su dokazano najspremniji, najpouzdaniji i u svakom trenutku sposobni da djeluju samostalno u najrizičnijim i najosjetljivijim situacijama. Učiniću sve da 00 Agent ponovo znači vrhunac profesionalnog i taktičkog znanja unutar FIB-a, a ne samo simbol prestiža.

3.6
-Svake nedelje organizovali bismo sastanke na kojima bismo detaljno analizirali sve aktivnosti sprovedene tokom prethodnih dana. Takođe, ti sastanci bi služili kao prilika da se razjasne eventualne nejasnoće, reše problemi i svi članovi dobiju jasne informacije u vezi sa funkcionisanjem organizacije. Na taj način bismo obezbedili bolju komunikaciju, timski duh i kontinuirano unapređenje rada FIB-a.

3.7
-Pre ulaska u FIB, svaki kandidat mora da prođe detaljnu psihološku i fizičku proveru. Psihološki test bi procenio sposobnost snalaženja pod pritiskom i donošenje ispravnih odluka, dok bi fizički test obuhvatao osnovnu spremnost za rad na terenu. Na taj način bismo osigurali da u FIB ulaze samo ozbiljni i sposobni ljudi.

Hvala na čitanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom