Pozdrav Mujo, Abrahame ili Aldine dobio sam ban pre par meseci i jako mi je zao sto sam to prekrsio nikad nisam bio krsio to pravilo i ne znam kako sam to smeo da uradim jako mi je zao sto sam to uradio i obecavam da ako mi date drugu sansu na projektu necu krsiti to pravilo niti nijedno drugo
Ja bih zeleo da mi date unban da nastavim da igram sa svojim drugarima na projektu i video sam da se vratila familija Brigada 681 i Vendetta i tamo je dosta mojih drugara video sam takodje da je dosta ljudi dobilo i unban za konstanto krsenje pravila
Ja bih vas sad pito da mi date jos jednu sansu i dal postoji neka mogucnost da ja ponovo zaigram na projektu naprimer da kupim novi gta i napravim novi rockstar samo uz vasu dozvolu
hvala na odgovoru, lep pozdrav celom admin timu i vama
ugodan ostatak dana
S'postovanjem Ando
Pisem za druga
Ja bih zeleo da mi date unban da nastavim da igram sa svojim drugarima na projektu i video sam da se vratila familija Brigada 681 i Vendetta i tamo je dosta mojih drugara video sam takodje da je dosta ljudi dobilo i unban za konstanto krsenje pravila
Ja bih vas sad pito da mi date jos jednu sansu i dal postoji neka mogucnost da ja ponovo zaigram na projektu naprimer da kupim novi gta i napravim novi rockstar samo uz vasu dozvolu
hvala na odgovoru, lep pozdrav celom admin timu i vama
ugodan ostatak dana
S'postovanjem Ando
Pisem za druga