Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

veljko031

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Veljko
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:UTC+1
4. Prosječna aktivnost na dan:eek:d 2 do 3 sata
5. Vaš Diskord:veljkodimitrijevic_37328
6. Vaše Ingame imeVeljko Kovax
7. Vaš ID:61491

Dodatne Informacije
1. Lider za... Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Želim da vodim ozbiljnu i aktivnu ekipu
Volim timski rad i znam da organizujem ljude. Ako dobijem lidera, potrudiću se da Ballasi budu prepoznatljiva i ozbiljna banda. Okupljaću aktivne članove, raditi treninge i praviti ekipu koja zna kako se igra RP i kako se drži zajedno. Cilj mi je da napravim tim koji funkcioniše kao prava organizacija, a ne da svako ide svojim putem.

2. Volim RP i hoću da pravimo jake scene
Ne igram samo da bih pucao i jurio turfove – volim da pravimo prave RP scene, bilo da su to kriminalne radnje, pregovori, sačekuše, ili nešto kreativno. Želim da Ballasi budu poznati po dobrom RP-u i da se za nas čuje, ne samo po borbi nego i po kvalitetnom igranju.

3. Spreman sam da preuzmem odgovornost
Znam da biti lider nosi dosta odgovornosti – od rešavanja internih problema do komunikacije sa drugim liderima i adminima. Imam iskustva i RP i organizaciono, i mislim da mogu da iznesem ovu poziciju ozbiljno. Hoću da uvedem red, ali i da svima u bandi bude zanimljivo i zabavno da igraju.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Moj cilj je da ne bude samo "pucaj i bjež", već da se fokusiramo na dublje likove i međusobne odnose. Svaki član će imati svoju priču, ciljeve i motivaciju koja nije vezana samo za akcije. Razvijaćemo međusobne odnose – od prijateljstva do konflikata – što će napraviti ozbiljan RP. Na taj način, banda će biti živahna i svi će se u njoj osećati kao da imaju svoje mesto i ulogu, ne samo kao “borci”.
Hvala na citanju i srecno svima!!

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Ballas koji će se održati u nedelju 18.05.2025. u 18:00h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom