povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nastavio si da krsis pravila i namerno ih krsis i smejes se dok ih krisis tako da ono priljateljski ti kazem smiri se malo. Znam da ti je zanimljivo al ono oladi znaci nemoj krsiti pravila sprdaj se i sve ali nemoj krsiti pravila posle ce biti zao mi je itd. Uzivaj u projektu i nemoj da kvaris drugima igru.Vec bio kaznjen, Link de je sam kaznjen:
Approved - konstantno krsenje pravila 54614
Gde sam odbijen nesto skoro, i da napomenem da se kazni forum nalog jer je tako Aldin Rekao:
Rejected - Konstanto krsenje pravila | 54614
Rejected - Konstantno krsenje pravila I 54614
Banovi koji su se desili:
Approved - GP 6.8 | 54614, 43805 - Admin Pogresio
Approved - G.P 3.2 I ID:54614 - Prvi ban, nesvesno
Approved - G.P 1.4 I 54614,58589,64633 - Drugi ban nesvesno.
Mute-ovi koji su navedeni kao ban ( Proverite logove ):
Approved - G.P.3.1 - 54614
Approved - G.P 3.1I 54614
I nisam igrac koji krsi pravila, forum kazniti za spam kao sto je Aldin Verstappen izrekao, zalba kopirana.
Srdacan poz od Lasketa....
I uglavnom, nije fer dobiti ban za ovo jer kao pocetnik pravila nisam znao i nisam imao nameru da ih krsim, desavaLO se vise puta nazalost ali nece se oto ponoviti ipak coek uci na greskama. A ti nemas nameru da radis ovo ako ti nije po volji.
Takodje, vise puta je odbijeno i nema razloga da me ponovo kacis.
Jos jedno gde je Odbijeno:
Rejected - Konstanto krsenje pravila I 54614
Da pocnemo 1. Approved - GP 6.8 | 54614, 43805 2. Approved - P.Z.Z 1.1 | 54614 3. Approved - PZZ 1.1 | 54614 4. Approved - G.P. 6.15 | 54614 5. Approved - G.P. 6.15+ Bug Abuse I 54614 6. Approved - GP 6.15 I ID 54614 I ID 57871 7. Approved - G.P. 6.3 ID 56293 8. Approved - GP 6.15 MG I 54614 9...gta5grand.com
Ne znam ko je bio na ban-u do pre 2 nedelje, i ako prekrsim nekad desi se ili namerno ili slucajno. Pre u pocetku bilo je drugacije nisam tada znao, ali sada nikom nikad nisam unistio igru. pozzNastavio si da krsis pravila i namerno ih krsis i smejes se dok ih krisis tako da ono priljateljski ti kazem smiri se malo. Znam da ti je zanimljivo al ono oladi znaci nemoj krsiti pravila sprdaj se i sve ali nemoj krsiti pravila posle ce biti zao mi je itd. Uzivaj u projektu i nemoj da kvaris drugima igru.
Ja sam unbanovan i nemam nijedno prekrseno pravilo vec mesec dana i tako ce i ostati kad jednom lupis dupetom o pod videces,i redovno unistavas RP.Ne znam ko je bio na ban-u do pre 2 nedelje, i ako prekrsim nekad desi se ili namerno ili slucajno. Pre u pocetku bilo je drugacije nisam tada znao, ali sada nikom nikad nisam unistio igru. pozz
Moras da znas razliku kad se svi sprdaju i kad su admini tu a drugo je kada je RP...Ne znam ko je skoro pravio sranja po Mari i sl?
Upravo tako kad dobijes sad ban neces moci vise da kvaris i ne znam sto vredjas odma. I desava se cim te svaki drugi dan neko kaci za konstatno to znaci da je u tb problem a ne u nama...Bolje ne pametuj, nisi pametan i shvati da si gori od mene na bilo koji nacin. Sto sam pravio sranja pravio sam. Ne desava se vise![]()