Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
2722
Players nickname
neznamnisamodavde
Suspect ID
0000
Date of violation
May 15, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/lUAUdQtS_TA?si=gPUkaRyeDAj4qnpp

Vuk21

Player
Player
Vec bio kaznjen, Link de je sam kaznjen:

Approved - konstantno krsenje pravila 54614

Gde sam odbijen nesto skoro, i da napomenem da se kazni forum nalog jer je tako Aldin Rekao:

Rejected - Konstanto krsenje pravila | 54614

Rejected - Konstantno krsenje pravila I 54614

Banovi koji su se desili:

Approved - GP 6.8 | 54614, 43805 - Admin Pogresio
Approved - G.P 3.2 I ID:54614 - Prvi ban, nesvesno
Approved - G.P 1.4 I 54614,58589,64633 - Drugi ban nesvesno.
Mute-ovi koji su navedeni kao ban ( Proverite logove ):

Approved - G.P.3.1 - 54614

Approved - G.P 3.1I 54614

I nisam igrac koji krsi pravila, forum kazniti za spam kao sto je Aldin Verstappen izrekao, zalba kopirana.
Srdacan poz od Lasketa....
I uglavnom, nije fer dobiti ban za ovo jer kao pocetnik pravila nisam znao i nisam imao nameru da ih krsim, desavaLO se vise puta nazalost ali nece se oto ponoviti ipak coek uci na greskama. A ti nemas nameru da radis ovo ako ti nije po volji.
Takodje, vise puta je odbijeno i nema razloga da me ponovo kacis.
Jos jedno gde je Odbijeno:
Nastavio si da krsis pravila i namerno ih krsis i smejes se dok ih krisis tako da ono priljateljski ti kazem smiri se malo. Znam da ti je zanimljivo al ono oladi znaci nemoj krsiti pravila sprdaj se i sve ali nemoj krsiti pravila posle ce biti zao mi je itd. Uzivaj u projektu i nemoj da kvaris drugima igru.

Lazzar_

like a boss
Player
Nastavio si da krsis pravila i namerno ih krsis i smejes se dok ih krisis tako da ono priljateljski ti kazem smiri se malo. Znam da ti je zanimljivo al ono oladi znaci nemoj krsiti pravila sprdaj se i sve ali nemoj krsiti pravila posle ce biti zao mi je itd. Uzivaj u projektu i nemoj da kvaris drugima igru.
.

Last edited:

Vuk21

Player
Player
Ne znam ko je bio na ban-u do pre 2 nedelje, i ako prekrsim nekad desi se ili namerno ili slucajno. Pre u pocetku bilo je drugacije nisam tada znao, ali sada nikom nikad nisam unistio igru. pozz
Ja sam unbanovan i nemam nijedno prekrseno pravilo vec mesec dana i tako ce i ostati kad jednom lupis dupetom o pod videces,i redovno unistavas RP.

Vuk21

Player
Player
Bolje ne pametuj, nisi pametan i shvati da si gori od mene na bilo koji nacin. Sto sam pravio sranja pravio sam. Ne desava se vise :)
Upravo tako kad dobijes sad ban neces moci vise da kvaris i ne znam sto vredjas odma. I desava se cim te svaki drugi dan neko kaci za konstatno to znaci da je u tb problem a ne u nama...

Top Bottom