Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unblacklist | Deputy Chief & Curator Administracije

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Swayze
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
May 15, 2025
Time
0000
Proofs
xxx

Teo Elkhabib

Verstappen🔥
Player
Ćao Aldine i Mujo,

Nadam se da ste obojica dobro. Pre nego što bilo šta drugo napišem, želim da naglasim da nemam nikakvu lošu nameru, niti želim da se raspravljam već jednostavno da se obratim iskreno, ljudski. Ovaj appel pišem sa željom da čujete i moju stranu nakon svega što se dešavalo, a posebno bih voleo da Mujo pročita i razmisli jer me je on blacklistao samo želim priliku da kažem svoje.

Kao što znate, bio sam ukupno dva puta admin, a treći put ste mi pružili šansu koju sam, nažalost, prokockao. Prva dva puta sam sam odlučio da izađem iz tima ni sam ne znam tačno zašto, mladost, neozbiljnost, gluposti. Treći put, kao što i sami znate, došlo je do situacije koja nije bila mala stvar, i potpuno razumem zašto je usledila blacklist. U potpunosti prihvatam odgovornost i ne bežim od greške.

Da budem konkretan dao sam netačnu informaciju i to ni manje ni više nego Media igraču, plus još jednom pored njega. Nije to bilo iz neke zle namere, već sam jednostavno pogrešno shvatio ono što mi je tada rečeno. Nisam tu da svaljujem krivicu na drugog admina koji mi je tu informaciju rekao u voice-u ne želim da se vadim na njega, niti da bilo koga uvlačim. Greška je moja, ja sam je preneo dalje, i toga sam svestan.

Prošlo je gotovo dve godine od tada i iskreno želim da zatražim ukidanje blackliste. Neću se praviti da je greška bila mala, niti da sam je slučajno napravio znam koliku je težinu imala. Ali isto tako verujem da sam za ove dve godine naučio lekciju i sazreo kao osoba. Mnogo sam razmišljao o svemu i iskreno mi je žao zbog načina na koji sam se poneo i zbog toga što sam izneverio vašu šansu.

Ne tražim povratak da bih nešto dobio, niti iz interesa. RP mi više nije zanimljiv kao sto mi je bio na pocetku mom igranja prošao sam sve kroz ovaj server: od igranja, preko lidera, do admin pozicije. Ako ikada opet budem deo tima, jedini razlog bi bio da pomognem zajednici, jer je to nešto što sam uvek voleo da radim.

Znam da sam ostavio lošu sliku iza sebe, i zasluženo. Ali evo me danas bez izgovora, bez skrivanja iza drugih, bez lažne skrušenosti. Samo želim da mi date priliku da dokažem da nisam više taj isti lik koji je tada napravio glupost.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate i nadam se da ce ti mi pruziti sansu da se posle 2 godine vratim u admine Teo Swayze.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Dobio si odgovor vise puta , ako nastavis da spamas ove zalbe forum nalog ce biti kaznjen​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom